Maak je klaar voor het ultieme Huisfeest van Nederland: Beats & Bubbles op De Huishoudbeurs! Laat je meeslepen door de beats van topartiesten zoals Antoon, Roxy Dekker, Rooléh en DJ Raymundo. Of je nu wilt dansen of sjansen, hier kan het allemaal in de bruisende ambiance van RAI Amsterdam. 

Ontdek de unieke sound van Antoon! Laat je meevoeren door hits zoals "Hotelschool" "Hyperventilatie" en "Hallo". Enne, wie niet klaar is voor zijn sound, zit straks alleen op de dansvloer! 


Hallo Antoon!

Bereid je voor op Roxy Dekker! Deze vurige stem en eigenwijze charme brengen je van je sokken. Met een unieke mix van razend talent en speelse attitude verovert ze elke bühne. 


Rock met Roxy

Klaar voor een muzikaal avontuur? DJ Raymundo laat jouw feest zinderen met zijn ongeëvenaarde beats! Reken maar dat jouw voeten niet stil kunnen blijven staan.


Hasta la Vista! 

Maak kennis met Rooléh, dé DJ die jouw avonden naar een hoger niveau tilt met house beats!  Met zijn beats en ondeugende flair is hij jouw garantie voor een avond vol pure euforie. 


Get in the mood

Naast deze juweeltjes, verschijnen er nog meer prachtexemplaren om jouw avond helemaal de moeite waard te maken. Klaar om die dansschoenen aan te trekken en de vloer onveilig te maken?

Tickets zijn te scoren vanaf €10. De deuren zwaaien om 16:00 open en kun je flaneren op De Huishoudbeurs en vanaf 18:00 barst de waanzin los in The Hangout.

 

Grijp je tickets!

Kom samen met je familie en vrienden en maak er een bruisende dag van. Geniet van alles waar je van houdt onder één dak op Huishoudbeurs 2025, van 22 februari t/m 1 maart in RAI Amsterdam.

Wij kunnen niet wachten om over een paar maanden uitbundig te shoppen, flaneren, dansen en sjansen op onze geliefde Huishoudbeurs!