Ontdek, Leer & Creëer op De Huishoudbeurs!


De Huishoudbeurs bruist meer dan ooit tevoren! Stap binnen en laat je verrassen door een wereld vol plezier en creativiteit. Neem deel aan een van de vele workshops en ontdek verborgen talenten, nieuwe passies en hobby's. Mis het niet!


Mocktails Maken

Leer de kunst van het mixen van klassieke en moderne mocktails in een interactieve workshop. Onder begeleiding van een professionele bartender ontdek je verschillende technieken, smaakcombinaties en geheime recepten om thuis indruk te maken op je gasten. Van stijlvolle glazen tot creatieve garneringen, leer hoe je elke mocktail tot een onvergetelijke ervaring maakt. Perfect voor elke gelegenheid!

Deze workshop kun je volgen voor €15 per persoon, inclusief 2 mocktails.

Het Make Up Atelier

Leer de nieuwste make-up technieken en trends van de make-up professionals van ELF Cosmetics. Perfect voor zowel beginners als gevorderden die hun make-up spel naar een hoger niveau willen tillen. Ontdek tips en trucs voor een vlekkeloze teint, prachtige ooglooks en langdurige lipkleur. Transformeer je routine en versterk je zelfvertrouwen met de deskundige begeleiding van ELF Cosmetics.

Deze workshop kost slechts €10, en dit bedrag kun je vervolgens besteden aan producten van ELF Cosmetics.

Scrapbooking en Fotoboeken

Leer de basis van scrapbooking en maak een prachtig, persoonlijk fotoboek. Tijdens onze workshop leer je technieken zoals het ontwerpen van pagina's, het toevoegen van versieringen en het creëren van een thema. Belangrijk: neem je eigen foto’s mee voor een begin in je scrapbook. Geen ervaring nodig, iedereen is welkom om zijn creativiteit te ontdekken en te delen!

Je kunt al deelnemen aan deze workshop voor slechts €7,50, inclusief scrapbook en materialen.

Self-care & Skincare

Ontdek samen met ELF Cosmetics welke huidverzorgingsproducten het beste bij je passen en leer technieken voor een effectieve zelfzorg routine. Verwen je huid met onze zorgvuldig samengestelde formules, speciaal ontworpen om te hydrateren, verjongen en beschermen. Of je nu op zoek bent naar een diepe reiniging of juist naar verkwikkende hydratatie, ELF Cosmetics heeft alles wat je nodig hebt voor een stralende huid.

Deze workshop kost slechts €10, en dit bedrag kun je vervolgens besteden aan producten van ELF Cosmetics.

Handgemaakte Kaarten voor Elke Gelegenheid

Maak unieke, handgemaakte kaarten voor verjaardagen, feestdagen en andere speciale gelegenheden. Onze kaarten zijn zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor detail en kwaliteit. Gebruik kleurrijke ontwerpen, persoonlijke boodschappen en verfijnde afwerkingen om elk moment bijzonder te maken. Perfect voor het toevoegen van een persoonlijke touch aan iemand’s speciale dag. Laat uw gevoelens zien met een prachtige, ambachtelijke kaart!

Deze workshop is gratis te volgen.

Kom samen met je familie en vrienden en maak er een bruisende dag van. Geniet van alles waar je van houdt onder één dak op Huishoudbeurs 2025, van 22 februari tot en met 1 maart in RAI Amsterdam. 

Wij kunnen niet wachten om over een paar maanden uitbundig te shoppen, flaneren, dansen en sjansen op onze geliefde Huishoudbeurs!