Denk je dat soms ook niet; waar komt dat ene leuke kleed vandaan of die gave, anders dan anders, schoentjes voor de kids? Webshops! Maar nu even niet online maar in real life op de Huishoudbeurs. Dat wordt shoppen, shoppen, shoppen!

De Huishoudbeurs is een gezellige ervaring waar je niet met lege handen vandaan komt!

Bezoekers Huishoudbeurs
'Flowee, ChoQola, Modalin, Yuwwi, Monsieurs Saucisson, Jemako & nog veel meer!'
- Huishoudbeurs team -

Programma & Activiteiten

1+1 ticketactie Huishoudbeurs

Waar?

In Hal 7!
Het WTYD Plaza staat in één van de achterste hallen, namelijk in Hal 7! Een bezoekje aan WTYD Plaza is zeker de moeite waard.

Webshop Till You Drop Plaza

Webshop Till You Drop biedt webshops de kans om hun website en producten te promoten. Een leuke verzameling van webshops op één Plaza. Voor de bezoekers een mooie kans om producten van de webshops te zien, die je niet in elke winkel en beurs tegenkomt. Natuurlijk kan je er ook direct (web)shoppen.

Welke producten zijn er te koop?

Op WTYD staan webshops in o.a. de volgende categorieën: accessoires, beauty, fashion, feel good, food & drinks, kids en living. Iedere dag is het aanbod webshop anders. Een groot deel van de producten zijn ook zelf ontwikkeld en ontworpen door de webshopeigenaren.

Deelnemers Huishoudbeurs

Plattegrond

Altijd app to date?

    

Download de Huishoudbeurs app voor iPhone of Android en blijf up to date over leuke winacties, beursnieuwtjes en speel het Huishoudbeurs memory spel!