Droom jij van een internationale modellencarrière?

 

Wel eens gehoord van The Model Convention? Het is voor meiden en jongens tussen de 13 en de 30 jaar met een modellendroom. Dit jaar vindt de Model Convention plaats op 1 maart op de Huishoudbeurs! Want ook tijdens deze editie haalt Model Scouts Network agenten van dé top-modellenbureaus uit de hele wereld naar de Huishoudbeurs.
Wie weet word jij gespot! Zoals bijvoorbeeld Betsey Teske.

 

Bestel je tickets

 

Mariana Verkerk: “Betsey Teske stond 2 jaar geleden voor het merk Boost hondenkoekjes uit te delen voor de ingang van de RAI. Na afloop mocht ze gratis naar de Huishoudbeurs. Ze kwam langs onze stand en we hebben haar gelijk aangesproken. Ze had niet de standaard maten maar we vonden haar zó mooi. Gelukkig is ze naar The Model Convention gekomen, want ze prijkt nu op de cover van de Elle NL. Verder heeft ze ook als eerste “curvy” de couture show van Alexander McQueen gelopen in Parijs”.

 

TMC

 

The Model Convention

 

The Model Convention vindt plaats op zondag 1 maart op de Huishoudbeurs in RAI Amsterdam
Je kunt 1 gast gratis mee naar binnen nemen
Je doet mee aan een professionele catwalkworkshop door Mariana Verkerk
Praten met experts: je krijgt tips en tricks over het modellenwerk
Mariana geeft twee keer per dag een workshop: ‘Hoe word ik een model?’ Onderwerpen die besproken worden zijn o.a. lifestyle, eten, portfolio, contacten etc.
Internationale modelscouts zijn aanwezig, word jij ontdekt?
Wat gebeurt er op The Model Convention?

De meiden en jongens presenteren zichzelf op de catwalk aan minimaal 45 betrouwbare scouts uit de hele wereld en laten twee foto's van zichzelf zien.
Op dezelfde dag krijg je antwoord op de vraag: "Heb ik het in me om model te worden?"
Als de agenten geïnteresseerd zijn krijgen de jongens en meiden een zogeheten callback.
Ontdekt tijdens de Huishoudbeurs!

Topmodel Muna kwam samen met haar ouders op 3-jarige leeftijd vanuit Somalië naar Nederland op zoek naar een betere toekomst en woonde toen in een asielzoekerscentrum. Muna groeide op in Hoorn en volgde een opleiding tot doktersassistente tot ze 24 februari 2014 zonder enige ervaring deelnam aan The Model Convention tijdens de Huishoudbeurs. 

In 2016 liep de toen 19- jarige, na een turbulent jaar, exclusief de show van Calvin Klein tijdens de New York Fashion Week!

Foto(l): tijdens The Model Convention in 2014. Foto (r) model Muna tijdens de New York Fashion Week