Vind jij het leuk om kennis te maken met andere culturen? Tijdens de Huishoudbeurs krijgen bezoekers met hun kaart gratis toegang tot het prachtige Pasar Colours Festival met alles uit de Aziatische en Zuid-Amerikaanse cultuur. Live muziek en dans, prachtige modeshows maar ook zal er geen ontkomen zijn aan de geuren van de Indische en Oriëntaalse keuken.

Spetterende optredens, diverse artiesten, waaronder Tino Martin, Maan, Massada, Trafassi, O’Gene, Thomas Berge, Jannes en nog veel meer traden op tijdens de Huishoudbeurs. Heb je ook zo genoten?


Huishoudbeurs team
'Muziek & dans op het Pasar Colours Festival'
- Huishoudbeurs team -

Programma & Activiteiten

1+1 ticketactie Huishoudbeurs

Spectaculaire dansoptredens

Je kon genieten van kleurrijke optredens van getalenteerde dansers uit de Indonesische Archipel, Hawaï, Tahiti, en Bollywooddance en live bands zoals Hot News, Streetrollers, Revival en Simply Friends en diverse andere artiesten

Hawaiian show

Bezoekers lieten zich verrassen door een wervelende show op het podium in hal 2, van de 10 koppige Tahitiaanse dansgroep Hawaiian Treasure

Multifest en kookdemonstraties

Je kon genieten van Indische en Orientaalse kookdemonstraties met proeverijen

Prachtige costuumshows van de Indonesische eilanden

Bezoekers zagen unieke shows met de traditionele adembenemende kleding van de verschillende Indonesische eilanden

Deelnemers Huishoudbeurs

Plattegrond

Altijd app to date?

    

Download de Huishoudbeurs app voor iPhone of Android en blijf up to date over leuke winacties, beursnieuwtjes en speel het Huishoudbeurs memory spel!