Tijdens de laatste 4 dagen van de Huishoudbeurs 2016 (25 t/m 28 feb.) was in hal 5 het Best Friend Event. Op Best Friend Event ontdekte en ervaarde je welke mogelijkheden er zijn om de relatie met en gezondheid van je huisdier te verbeteren. Een bezoek was dus een must voor iedere dierenvriend die het leven voor zijn of haar huisdier zo leuk en ontspannen mogelijk wil maken.

Op Best Friend Event kwam je de nieuwste gadgets, de beste voersoorten en de mooiste accessoires tegen. Je ontdekte hoe je jouw huisdier zowel mentaal als fysiek gelukkig maakt en hoe je het (gezins)leven in huis goed kunt combineren met de zorg voor je huisdier.

Behalve een veelbelovend aanbod en een goede diversiteit in exposanten, kon je ook deelnemen aan een uitdagend programma van meet & greets met bekende gedragstrainers, diverse demo's van dierensporten, een unieke verkiezing, maar ook leuke workshops zoals het zelf maken van speeltjes of dieren EHBO.

  • Je kon leren wat knuffeltherapie kan betekenen en je kon tegelijkertijd op de foto met dieren
  • Er werden dagelijks verschillende demonstraties gegeven met dieren, waaronder een vogelshow met een Oehoe en Kraanvogel
  • Op 27 en 28 februari ontmoette je Drs. Jan Hooimeijer. Hij is dé internationaal erkende papegaaiengedragstherapeut en binnen de vogel(papegaaien) wereld een zeer bekende naam. 

Met je entreebewijs voor de Huishoudbeurs had je ook gratis toegang tot Best Friend Event in hal 5. Je ging naar huis met een dosis aan inspiratie en was weer volledig op de hoogte van alle nieuwigheden binnen de dierenbranche.

Volg de facebookpagina van Best Friend Event.

'Ruim de helft van de Nederlandse gezinnen heeft één of meerdere huisdieren die een belangrijk onderdeel van het gezin zijn. Op het Best Friend Event is er voor baasjes enorm veel te ontdekken; demonstraties, lezingen over dierengedrag, voeding, meet en greets met gedragstrainers, de leukste en handigste producten en diensten voor uw huisdier en uiteraard nog veel meer.

Riemer Rijpkema Initiator van Best Friend Event