Geniet van alle exclusieve VIP-voordelen!

En kies voor een VIP-ticket van de Huishoudbeurs! Naast toegang tot de Huishoudbeurs biedt dit ticket nog veel meer voordelen. Je leest ze hier!

VIP-tickets bestellen

Vanaf 1 december kun je je VIP-ticket(s) bestellen. Jij kiest bij aankoop op welke dag je gebruik wilt maken van het VIP-ticket.  Het ticket is daarna niet meer inwisselbaar voor een andere dag. De prijs van een VIP-ticket is €39,00

Geniet als VIP van de vele extra voordelen:

Zoals elk jaar kun je als VIP genieten van een geweldig VIP-arrangement. Dit kun je dit jaar verwachten als VIP-bezoeker:

 Eigen VIP-entree in het hart van de Huishoudbeurs

 Eigen garderobe

 Tassenbewaarplaats

 Ontvangst met koffie/thee en lekkers

 Overheerlijke lunch met een drankje

 Beauty touch-up van top visagist Roberto Dresia by       BOCCABACIO productions

 Goedgevulde goodiebag

 

Wat kun je als VIP verwachten?

VIP-entree
Jij hoeft niet te wachten in de rij bij de entree! Er is namelijk een aparte entree voor VIP-bezoekers waar je direct door kunt lopen! Zo bespaar je lekker veel tijd.

Eigen garderobe
Je jas hang je direct op in de eigen VIP-garderobe. Dat scheelt heel wat gesjouw met je jas om de arm.

Tassenbewaarplaats
Geen zin om de hele dag met volle tassen op de Huishoudbeurs te lopen? Snappen wij. Daarom kun je als VIP gratis en voor niets je tassen stallen in de Tassenbewaarplaats.

Ontvangst met koffie en thee en iets lekkers
Bij binnenkomst kun je eerst even bijkomen van de reis met een kop koffie, thee en wat lekkers. Zo start je je bezoek aan de Huishoudbeurs wel heel comfortabel.

Overheerlijke lunch met een drankje
Trek gekregen van al dat shoppen? Als VIP staat er een overheerlijke lunch voor je klaar. Natuurlijk schenken we daar ook een lekker drankje bij.

Beauty touch-up van top visagist Roberto Dresia by BOCCABACIO productions
Roberto Dresia is visagist, Hairstylist, kapper, beauty docent en (beauty fotograaf). Hij schrijft reportages en columns in tijdschriften, werkt mee aan televisieshows en verzorgt de make-up van beroemde artiesten en Bnner's. En speciaal voor de VIP-bezoekers van de Huishoudbeurs staan zijn visagisten klaar om jullie een stralende beauty touch up te geven!

Goodiebag
Last but not least: Jij ontvangt een exclusieve Huishoudbeurs VIP goodiebag! Want wat is een VIP-arrangement zonder een goodiebag? In samenwerking met onze partners, stellen wij een te gek pakket voor jullie samen zodat je ook thuis nog lang na kunt genieten!


Openingstijden >      Programma Huishoudbeurs >

Ervaringen VIP-bezoekers

 VIP huishoudbeurs  

'Ik geniet elk jaar van de VIP lounge. Het gemak van niet in de rij staan, garderobe, goodiebag. Kortom een lekker verwendagje!'

- Joyce -

VIP persona 

"De speciale VIP lounge is een oase van rust, waar je niet alleen lekker kunt bijkomen onder het genot van een hapje of drankje, maar ook kunt genieten van allerlei leuke extraatjes."

- Irene - 

VIP huishoudbeurs 

"Dit jaar hebben we voor het eerst het VIP verwenarrangement gedaan. Heerlijk! Dat gaan we volgend jaar zeker weer doen."

- Hilde -