Test gratis de nieuwste producten in ruil voor jouw mening!

OP DIT MOMENT KUN JE GEEN PRODUCTEN TEST

Je kunt nu diverse nieuwe producten (t.w.v. € 50,-) gratis testen bij jou thuis. Test de producten gratis en geef vervolgens jouw mening erover. Je kunt kiezen uit 3 verschillende pakketten waarvan er 2 thuis worden bezorgd. Lijkt je dit wat? Lees dan snel verder hoe het werkt en hoe je je kunt aanmelden.

TESTPAKKET 1

Dit pakket bevat 7 mooie producten waar je het hele gezin blij mee maakt, waaronder ook 3 must-have producten voor de goedverzorgde, handige man. Dit pakket heeft een waarde van € 40,69 en bevat o.a. een Old Spice Bearglove Aftershave Lotion, Bison secondelijm en Mexicaans taco kruiden van Euroma.


TESTPAKKET 2

Dit pakket is samengesteld uit 6 verzorgings- en voedingsproducten voor dames die zichzelf willen verwennen. Dit pakket heeft een waarde van € 58,74 en bevat o.a.: een Olaz nachtmasker, Herbal Essence shampoo en Splenda zoetstoffen.

TESTPAKKET 3

Dit pakket koop je zelf in de winkel t.w.v. € 7,27 bij bijvoorbeeld Albert Heijn of de Jumbo. In ruil voor het kopen en evalueren van deze producten, krijg je een gratis Huishoudbeurs toegangskaart t.w.v. € 19,50 cadeau!

Op dit moment kun je je niet aanmelden!

 1. Meld je aan via het formulier op deze pagina en laat ons weten welk pakket je wilt testen. Het aanbod is beperkt tot één pakket per gezin (op basis van het opgegeven adres).

 2. Vul je persoonlijke gegevens in zodat wij jouw testpakket per post kunnen opsturen. (adresgegevens alleen nodig voor pakket 1 en 2)

 3. Heb je je test pakket ontvangen? Test de producten met je familie of vrienden en evalueer ze naar je verwachtingen en tevredenheid. Je kan je mening geven over elk product door online een evaluatievragenlijst in te vullen. Let op, vul het vragenformulier in voor 27 september 2018.

 4. Heb je gekozen voor pakket 3, koop dan zelf de volgende 3 producten (t.w.v. € 7,27):
  1. Almhof (lekker licht kwark in 3 varianten)
  2. Johma sushi – tonijnsalade
  3. Heks’n kwarkspread
  Laat weten dat je ze gaat testen door deel te nemen, waardoor je de vragenlijst toegestuurd krijgt. Let op: bewaar de bon of de lege verpakkingen, deze heb je nodig bij het invullen van het evaluatieformulier achteraf. Na inlevering van de evaluatieformulieren, sturen we jouw gratis Huishoudbeurs toegangskaart op (t.w.v. € 19,50).

Voorwaarden

OP = OP! Het aantal pakketten is beperkt! Wacht dus niet te lang. Selecteer het beschikbare pakket en sluit je aan bij de TESTERSCLUB van de Huishoudbeurs en wij sturen het door jou gekozen pakket (pakket 1 of 2) gratis* naar je toe.

*Om kosteloos van je testpakket te genieten, stem je ermee in om de producten te testen en de online evaluatie-vragenlijst in te vullen voor 27/09/2018. Als je de evaluatievragenlijst niet invult, zullen we de kosten van de producten aan je doorrekenen.