Vier de liefde tijdens de Huishoudbeurs

woensdag, 9 januari 2019

Het grootste consumentenevent van Nederland gaat bijna weer van start: dé Huishoudbeurs, dit jaar in het teken van Liefde & Lust. Naast veel aandacht voor liefde tussen vriendinnen, moeders en dochters, aandacht voor romantiek, worden ook de pikante randjes opgezocht. Hoewel uit onderzoek blijkt dat 70% van de ondervraagden liever naar een bierbuik kijkt dan een sixpack, kun je je op de Huishoudbeurs op allerlei manieren laten inspireren op dit vlak. Tijdens het event zijn er diverse workshops op het Plein der Lusten: van een erotische VR experience met Mister Grey in de hoofdrol tot erotisch dichten. De Huishoudbeurs vindt plaats van zaterdag 16 februari tot en met zondag 24 februari in RAI Amsterdam.

Plein der Lusten
Het Plein der Lusten barst van de sensuele hoogtepunten. Hier vinden bezoekers workshops van onder andere sexpert Mandy Ronda waar ze met haar in gesprek gaan over hun seks- en liefdesleven. Ook kunnen bezoekers passievol leren dichten, bh’s pimpen en als kers op de taart een erotische VR experience beleven met Mister Grey in de hoofdrol!

Liefde en geld
In de Happy & Healthy Villa worden er naast diverse workshops als stoelyoga of mindfulness ook wat meer serieuzere topics besproken. Zoals Liefde en geld, waar Annemarie van Gaal aandacht besteedt aan de financiële (on)afhankelijkheid van de vrouw na bijvoorbeeld een scheiding en gaan bezoekers met Wendy van Dijk gezond aan de slag met een intensieve workout!

“Naast het nieuwe Huishoudbeurs logo en design, hebben we veel liefde en aandacht besteed aan het vernieuwde concept. Liefde voor wijn in het wijntheater, liefde voor eten op het Foodtruckfestival, liefde voor muziek met de dagelijkse Huishoudbeurs feestband met artiesten zoals Xander de Buisonjé, Samantha Steenwijk en Charly Luske. Liefde voor fashion met de pret a porte collectie van Addy van de Krommenacker”, Aldus Nicole Babay, beursmanager Huishoudbeurs

Liefde voor mannen met een bierbuik
De Huishoudbeurs staat year round in contact met duizenden vrouwen via social media. Hier worden wekelijks prikkelende vragen gesteld via polls. Opvallend veel vrouwen (70%) prefereren liever mannen met en bierbuik dan een sixpack. Ze knappen af (82%) op mannen die vol van zichzelf zijn in plaats van een jaloerse man en seks op een eerste date is een no go (90%). Maar mocht er zich een spannend momentje voordoen, kiest ruim 70% voor de liefde bedrijven in een pashokje in plaats van een openbare toilet.

De liefde tussen familieleden is ook ondervraagd. Zo gaat 51% liever de winkelstraat in met haar moeder dan met haar vriendin, heeft 55% liever een betere relatie met familie dan met vrienden en belt ruim 70% elke dag met haar moeder of dochter.

Het ultieme moeder-dochter moment
"Houden van’ heeft niet alleen betrekking op liefde tussen man en vrouw. Houden van is generatie overstijgend. Liefde voor je moeder, liefde voor je dochter en liefde voor je vriendin. Om de liefde tussen moeder en dochter te vieren hebben wij het kind ticket dit jaar verlaagd. Kinderen tot en met vier jaar zijn gratis. En tot en met 16 jaar betalen kinderen slechts €5,50", aldus beursmanager Nicole Babay.

Praktische informatie Huishoudbeurs 2019
Van 16 februari tot en met 24 februari 2019 vindt de Huishoudbeurs plaats in RAI Amsterdam. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 21 en vrijdag 22 februari van 11.00 tot 22.00 uur. The Hang-out is dagelijks geopend vanaf 10:00. Pasar Colour Festival is dagelijks geopend vanaf 11.00 - 19.00, donderdag 21 en vrijdag 22 februari van 11.00 - 22.00 en op zondag 24 februari van 11.00 - 18.00.