Verrassing voor Wendy van Dijk bij opening Huishoudbeurs

zaterdag, 20 februari 2016

71ste editie gaat bruisend van start met gouden magazine

Wendy van Dijk, Thomas Berge en beursmanager Nicole Mengerink hebben op zaterdagochtend 20 februari gezamenlijk de 71ste editie van de Huishoudbeurs geopend. Tijdens de opening werd Wendy van Dijk verrast met een gouden magazine, de miljoenste uitgave van haar ‘feel good glossy’ Wendy. Het magazine Wendy is onderdeel van het nieuwe segment Happy & Healthy. De Huishoudbeurs vindt plaats tot zondag 28 februari in RAI Amsterdam.

Met vele slingers, de aanwezige innovaties, een optreden van Thomas Berge en de introductie van het nieuwe segment Happy & Healthy werd de 71ste editie van de Huishoudbeurs feestelijk geopend. Waar vorig jaar werd terug geblikt op 70 jaar Huishoudbeurs, wordt dit jaar met het thema ‘Welcome to the future’ een blik geworpen in de toekomst. Vanaf vandaag kunnen bezoekers negen dagen lang genieten van ruim 30 workshops, leerzame en leuke presentaties, optredens van bekende artiesten en de vele aanbiedingen en acties op de beursvloer.

Gezond en gelukkig op de Huishoudbeurs
Dit jaar is Happy & Healthy een nieuwe toevoeging aan de Huishoudbeurs. Met een oppervlakte van 1000m2 kunnen bezoekers in het Elicium alles vinden op het gebied van gezond en gelukkig leven voor zowel body als mind. Boordevol tips & tricks, lezingen en iedere dag kunnen bezoekers gratis deelnemen aan workshops, zoals lachyoga en ‘beng je hormonen in balans’.

Verrassende optredens
Vele bekende namen komen optreden tijdens de Huishoudbeurs. Thomas Berge deed de aftrap. Op het Sterren on Tour podium van Festival Fantastique zullen onder andere ook de 3J’s, Xander de Buisonjé en Ferry Doedens nog volgen. Patricia Paay en Jim Bakkum zijn dagelijks aanwezig. Daarnaast komen bekende bloggers, vloggers en Instagrammers naar ‘Bring your blog/vlog to life’ waar bezoekers hun internetidool offline kunnen ontmoeten.

Praktische informatie Huishoudbeurs 2016
Van 20 t/m 28 februari 2016 vindt de Huishoudbeurs plaats in RAI Amsterdam. Hoofdsponsors van de beurs zijn Miss Etam en Leaseplan. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 25 en vrijdag 26 februari van 11.00 tot 22.00 uur. Festival Fantastique (hal 2) en Happy & Healthy (Elicium) zijn dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Meer informatie: www.huishoudbeurs.nl.