Strippers op de Huishoudbeurs

dinsdag, 14 februari 2017

Wie van zaterdag 18 t/m zondag 26 februari naar de Huishoudbeurs in RAI Amsterdam gaat, hoeft zich niet te vervelen. De 72e editie van Nederlands grootste consumentenbeurs kent vele activiteiten. Naast de 350 aanwezige bedrijven zijn er vele optredens, workshops en speeddates met bekende Nederlanders zoals Michiel de Zeeuw en Fajah Lourens. En als kers op de taart komen er namens The Boys Next Door strippers naar de Huishoudbeurs!

Strippers en acrobatiek
De Huishoudbeurs kent ook dit jaar vele side events. Zo kunnen bezoekers tijdens de beurs naar de Negenmaandenbeurs, The Model Convention en het Pasar Colors Festival. Nieuw dit jaar: The Boys Next Door. In de show van The Boys Next Door spelen gepierde mannen de hoofdrol. Bezoekers genieten hier dagelijks van strippers, acrobatiek en spektakel! ‘'Het optreden van de mannen van The Boys Next Door past perfect op de Huishoudbeurs. Bezoekers kunnen samen met hun vriendinnen volop genieten, maar vooral ook lachen, gieren en brullen tijdens dit grote spektakel. De show is een tikkeltje stout, maar dat moet kunnen op het gezelligste dagje uit van Nederland’', aldus Nicole Babay-Mengerink, beursmanager Huishoudbeurs.

Van catwalk workshops tot speeddaten
Ruim 350 bedrijven hebben dit jaar interessante producten en aanbiedingen voor de bezoeker in petto. Naast de vele grote merken kunnen bezoekers ook dit jaar genieten van ruim 40 extra creatieve en leerzame workshops. Dit varieert van catwalk workshops van Mariana Verkerk op het hoofdpodium, tot de technieken leren achter handlettering of hoelahoepen. Naast alle workshops zijn er dit jaar diverse speeddates mogelijk. Zo leren bezoekers tijdens een speeddate met Fajah Lourens hoe ze een killerbody kunnen krijgen. Tijdens een een-op-een gesprek met binnenhuisarchitect Michiel de Zeeuw krijgen bezoekers tips over hun ‘woonprobleem’ en verder geeft auteur Amber Albarda dagelijks consults over gezondheid.

Influencerplein
Op het influencerplein krijgen bezoekers de kans om bekende bloggers, vloggers en Instagrammers in het echt te ontmoeten. Deze bekende influencers hebben allemaal op hun eigen manier hun offline ontmoeting ingevuld. Zo organiseert Instagrammer en actrice Carolien Karthaus-Spoor (52K volgers) samen met andere BN’ers zoals Carice van Houten (588K volgers), Halina Reijn (48K volgers), Marly van der Velden (206K volgers), Jennifer Hofman (32K volgers), Anna Drijver (36K volgers) en Hadewych Minis (17K volgers) een grote Fashion Vintage sale met hun eigen kleding.