Sandra en Erik trouwen op Huishoudbeurs 2017

maandag, 6 februari 2017

Op zaterdag 18 februari zullen Sandra (31) en Erik (37) in het echt worden verbonden door trouwambtenaar Dirk Zeelenberg op de Huishoudbeurs. Hiermee is het startsein gegeven voor het nieuwe trouwpaviljoen ‘Just Marry!’, dat voor het eerst op de beurs te zien is. De 72ste editie van de Huishoudbeurs vindt plaats van 18 tot en met 26 februari 2017 in RAI Amsterdam.

Just Marry!
Voor het eerst in de geschiedenis stapt een stel in het huwelijksbootje op de Huishoudbeurs. De bekende trouwambtenaar Dirk Zeelenberg voltrekt het huwelijk. Het huwelijk zal net zoals gewoonlijk plaatsvinden met familie, vrienden en als extraatje duizenden bezoekers! Aansluitend kunnen bezoekers en toekomstige bruidsparen terecht op het nieuwe trouwpaviljoen 'Just Marry!' waar ze alles kunnen vinden op het gebied van trouwen. Van prinsessen bruidsjurken en trendy trouwpakken tot bloemen, huwelijksreizen en ringen. Daarnaast vinden er dagelijks bruidsmodeshows plaats.

‘Ik ben ontzettend trots dat Sandra en Erik op de Huishoudbeurs komen trouwen, hiermee schrijven we geschiedenis in de tot nu toe 72 edities van de Huishoudbeurs! Daarnaast is een grote wens uitgekomen: een eigen trouwpaviljoen op de beurs waar toekomstige bruidsparen hun hart kunnen ophalen’, aldus Nicole Babay-Mengerink.

Dirk Zeelenberg
‘Hoewel ik trots ben op alle huwelijken die ik als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand heb mogen voltrekken, wordt dit wel een hele bijzondere editie. Want op 18 februari mag ik live, tijdens de Huishoudbeurs, een heel leuk stel trouwen!, aldus Dirk Zeelenberg.
Naast zijn rol als trouwambtenaar heeft Divorce-acteur Dirk Zeelenberg 20.000 stuks van zijn boek ‘Niet bepaald een succesverhaal’ in 1 klap verkocht aan een grote partij op de Huishoudbeurs die met een speciale actie rondom hun product en het boek zal komen. Aan het succes van het boek lijkt geen eind te komen. Na drie maanden waren er al meer dan 55.000 exemplaren verkocht!

Praktische informatie Huishoudbeurs 2017
Van 18 t/m 26 februari 2017 vindt de Huishoudbeurs plaats in RAI Amsterdam. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 23 en vrijdag 24 februari van 11.00 tot 22.00 uur. Festival Fantastique (hal 2) en Happy & Healthy (Elicium) zijn dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Meer informatie: www.huishoudbeurs.nl.