Na succesvolle editie, Huishoudbeurs thema 2020 bekend: Wanderlust!

  • zondag, 24 februari 2019
  • Huishoudbeurs

De 74ste editie stond in het teken van Liefde & Lust. Het thema en de beurs werden goed ontvangen door de bezoekers, ‘vrolijk’, ‘verassend’ en ‘veelzijdig’ zijn veel genoemde termen. De veelzijdigheid van het event was ook terug te zien in het publiek. Naast vrouwen van diverse generaties waren er aantoonbaar meer mannen die genoten van de diverse activiteiten zoals: het wijntheater en het foodtruckfestival. De Huishoudbeurs wordt in 2020 van 22 februari tot en met 1 maart 2020 gehouden in RAI Amsterdam.

Zintuigen prikkelen met Wanderlust

Het thema Wanderlust gaat over het verlangen naar reizen, ontdekken en de sleur van het dagelijkse leven doorbreken. Of dit nu op een tropische bestemming is aan de andere kant van de wereld of juist heel dichtbij huis. Tijdens Huishoudbeurs 2020 prikkelen we de zintuigen en laten we de bezoeker kennismaken met onbekende bestemmingen, highlights en verrassingen. Tevens krijgt deze editie een extra feestelijk tintje vanwege het 75ste jubileum.

Tout bekend Nederland was aanwezig

Het programma van de Huishoudbeurs wordt jaarlijks aangepast aan de wensen en behoeften van de bezoekers. Zo is er voor ieder wat wils. Van een huisdierenplein, de Pasar Malam, een woonatelier, happy & healthy paviljoen, modeshows tot aan honderden shops en workshops. Het succes van 2019 was naast het vele aanbod ook te danken aan de vele namen die zich hebben gecommitteerd aan het event. Van, Annemarie van Gaal, Rico Verhoeven, Pip Pellens, Wendy van Dijk, Thomas Berge, Addy van den Krommenacker, Bobbi Eden, Michiel de Zeeuw, Marly van de Velden, Carolien Karthaus-Spoor, Egbert jan Weeber, Xander de Buisonjé, Charly Luske, Heleen van Royen tot aan de verleiders van Temptation Island.

Mijn eerste keer op de Huishoudbeurs was echt erg leuk. Fijne vibes en een ideale manier om de bezoekers mijn workout app live te kunnen laten ervaren', aldus Rico Verhoeven.

Huishoudbeurs facts

Uit de voorlopige resultaten van het onderzoek, gehouden onder Huishoudbeursbezoekers, blijkt dat de nieuwe activiteiten in goede aarde zijn gevallen. De gemiddelde leeftijd van de Huishoudbeurs blijft 42 jaar. ‘Daarmee is de Huishoudbeurs het jongste event binnen de general interest women events’, aldus Nicole Babay event director Huishoudbeurs. ‘Door de nieuwe huisstijl en indeling van het event kwam de diversiteit van de Huishoudbeurs goed naar voren en dit hoorde wij ook terug van onze bezoekers. Met de nieuwe look & feel laten wij zien dat de Huishoudbeurs echt een lifestyle event van nu is voor jong en oud’.

Praktische informatie Huishoudbeurs 2019

Van 22 februari tot en met 1 maart 2020 vindt de Huishoudbeurs plaats in RAI Amsterdam. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 26 en vrijdag 27 februari van 11.00 tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op Huishoudbeurs.nl

Noot voor redacteuren (niet voor publicatie):
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie & PR: Petra IJmker. 

020 549 31 30

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »