Online wordt offline op het Beauty Fashion Friends Event

woensdag, 18 februari 2015

Met bloggers, vloggers en YouTubers op de beursvloer gaat online aankomend weekend offline ontmoeten. BeautyBlogster Vera Camilla (106.025 followers) geeft haar beste beauty tips, maar ook andere bekende bloggers zoals FashionBlogster Suz van ’Fashion is a Party’ zijn te ontmoeten in de Dutch YouTube Gathering Lounge van het Beauty Fashion Friends Event op zaterdag 21 en zondag 22 februari in Amsterdam RAI.

Ook de online trendsetters zelf zijn zeer enthousiast: Vera Camilla: "Het Beauty Fashion Friends Event is voor mij de manier om mijn volgers LIVE te ontmoeten. Zij kunnen mij vragen stellen en andersom, superleuk!"

Het event staat bol van entertainment, DIY, fashion en beauty. Bezoekers kunnen uit hun dak gaan tijdens een live optreden van DJ’s Kris Kross & MC Yuki Kempees, maar ook een catwalk workshop volgen bij Mariana Verkerk en The Model Convention en zo ontdekt worden.

Trends, workshops & optredens

Op het podium brengt visagist Mari van de Ven bezoekers de nieuwe festival make-up & haartrends bij. Ook zijn er verschillende workshops en masterclasses te volgen zoals een DJ workshop bij DJ’s: Thomas Mendèll en BassAlive, een graffitiworkshop of de masterclass 'Hoe start ik een blog' met Carlijn Bekker. Bezoekers kunnen tijdens het event op de foto met Joey alias DJ Matsoe Matsoe en genieten van een fantastisch optreden van Tim Douwsma. Dit alles maakt dit event tot een heel divers en bijzonder event voor jonge vrouwen in Nederland.

Praktische informatie Beauty Fashion Friends Event 2015

Op 21 en 22 februari 2015 wordt het Beauty Fashion Friends Event gehouden in Amsterdam RAI en is toegankelijk voor jonge vrouwen tussen de 15 en 25 jaar. Dit evenement is geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

Tegelijkertijd met het Beauty Fashion Friends Event wordt de Huishoudbeurs (21 februari t/m 1 maart 2015) gehouden in Amsterdam RAI. Met een entreekaart van het Beauty Fashion Friends Event heeft de bezoeker, tussen 15 en 25 jaar, ook toegang tot de Huishoudbeurs.

Meer informatie is te vinden op: www.bffevent.nl. Het Beauty Fashion Friends Event is ook te volgen op Twitter @bffevent en Instagram: bffevent