Huishoudbeurs organiseert Instagram Tour in lege Europahal

donderdag, 1 februari 2018

Stilte voor de storm

Als voorproef op het evenement heeft de Huishoudbeurs, speciaal voor twintig invloedrijke Instagrammers, heel even de deuren geopend van een lege Europahal. Dat lijkt een tegenstrijdigheid, er is immers nog niks te zien. Echter, een leegstaande Europahal is, vanwege de architectonische verschijningsvorm en bijzondere lichtinval, een gewilde locatie om te fotograferen. De Huishoudbeurs geeft met deze ‘stilte voor de storm’ een uniek kijkje achter de schermen. Vandaag was het momentum voor de beurs en van 17 tot en met 25 februari is te zien hoe de Europahal is getransformeerd tot het hart van het evenement, tot aan de nok toe gevuld met bezoekers en exposanten.

Een lege Europahal is bovendien een unicum, want deze hal is vrijwel altijd bezet. Ook tijdens de Instagram Tour is de tijd, met slechts 2 beschikbare uren, beperkt. De aanwezige Instagrammers waaronder Marco (@marcorama), Marcus (@mbvee), Jann (@sensless) en Brechje (@plndm), staan bekend om hun creatieve en kunstzinnige insteek en hebben op verschillende manieren van de gelegenheid gebruikgemaakt. Met als resultaat prachtige foto’s van de gebogen dakconstructie van de hal en dynamische shots met een balletdanseres en een freerunner.

Praktische informatie Huishoudbeurs 2018
Van 17 t/m 25 februari 2018 vindt de Huishoudbeurs plaats in RAI Amsterdam. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 22 en vrijdag 23 februari van 11.00 tot 22.00 uur.