Huishoudbeurs opent ook online haar deuren

zondag, 9 november 2014

De Huishoudbeurs, het grootste consumentenevenement in haar soort, opent op 31 oktober, 1 en 2 november 2014 ook virtueel haar deuren. Deze lancering, waarbij de fysieke beleving van het ‘gezelligste dagje uit’ een online ervaring wordt vanuit de luie stoel, is uniek in Nederland. De websitebezoeker kan onder andere gebruikmaken van superdeals, die ieder kwartier plaatsvinden, deelnemen aan diverse workshops - waaronder die van Mari van der Ven -, chatten met BN’ers in Google hangouts, spiritueel geïnspireerd worden en er zijn veel gratis producten beschikbaar. Alles op het gebied van fashion, beauty, family fun, travel, food en home sweet home is deze drie dagen te vinden op online.huishoudbeurs.nl. De Huishoudbeurs, het succesvolle evenement in Amsterdam RAI dat jaarlijks zo’n kwart miljoen vrouwen trekt, wordt hiermee ook een online beleving. Het werkt hierbij nauw samen met eQommerce, met name bekend van shopVIP.com en Goeiemode.nl. Mede-eigenaar Lennart Koopmans: “De ervaring, die we hebben opgedaan met het opbouwen van een online shoppingcommunity, zetten we nu in om de Huishoudbeurs bij de mensen thuis te brengen.

“Vanuit je luie stoel”

Beursmanager van Amsterdam RAI Nicole Mengerink: “Het is voor het eerst dat een fysieke consumentenbeurs het concept ook online aanbiedt. We zien dat de vrouwelijke consument steeds meer online georiënteerd is, houdt van shoppen, beleving en gezelligheid. De virtuele Huishoudbeurs combineert deze vier elementen. Het is hiermee een geweldige aanvulling op het fysieke evenement. Ik stel me zo voor dat vrouwen hun vriendinnen optrommelen en lekker bij iemand thuis gaan zitten, laptop, flesje wijn en hapjes erbij, waardoor het ‘gezelligste dagje uit’ qua gevoel hetzelfde is, maar op een andere manier ingevuld.”

Off- en online Huishoudbeurs

De online Huishoudbeurs wordt van 31 oktober tot en met 2 november 2014 georganiseerd, zodat de consument vanuit haar luie stoel kan deelnemen via online.huishoudbeurs.nl. De fysieke variant, Huishoudbeurs 2015, wordt van 21 februari tot en met 1 maart 2015 gehouden in Amsterdam RAI.