Huishoudbeurs lanceert met ludieke flashmob op Amsterdam CS nieuw beursonderdeel Happy & Healthy!

vrijdag, 12 februari 2016

Wie op 11 februari rond 17:00 uur op Station Amsterdam Centraal was kon het niet missen. Tientallen dansers onder leiding van Michèle Vernout van Dansschool Dans-dansen en bekend personal trainer Carlos Lens, lieten in 3 minuten tijd een flashmob zien. Dat het niet de zoveelste flashmob was werd al snel duidelijk. De dansers showden op de beat van Kerwin du Bois verschillende workout moves met de befaamde Huishoudbeurs-shoppers voor editie 2016. Reizigers deden spontaan mee en zorgden samen voor een unieke flashmob. Met deze workout flashmob introduceert de Huishoudbeurs het nieuwe segment Happy & Healthy: een wereld waarin bewegen en gezond eten centraal staat. De Huishoudbeurs vindt plaats van 20 tot en met 28 februari 2016 in RAI Amsterdam.

Over Happy & Healthy!
Dit jaar heeft de Huishoudbeurs een nieuw segment: Happy & Healthy. Hier kun je alles vinden op het gebied van een gezond en gelukkig leven voor zowel body als mind. Boordevol tips & tricks, lezingen, workouts met Carlos Lens en workshops zoals: Lach Yoga, Braingym, Chinese massage en klankschaalmeditatie.

Over Huishoudbeurs 2016
Van 20 t/m 28 februari 2016 vindt de Huishoudbeurs plaats in RAI Amsterdam. Hoofdsponsors van de beurs zijn Miss Etam en Leaseplan. De Huishoudbeurs shopper is dit jaar in samenwerking met Tassenmuseum Hendrikje tot stand gekomen. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 25 en vrijdag 26 februari van 11.00 tot 22.00 uur. Festival Fantastique (hal 2) en Happy & Healthy (Elicium) zijn dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Meer informatie: www.huishoudbeurs.nl.