Huishoudbeurs gaat voor goud!

donderdag, 8 februari 2018

Het thema van de Huishoudbeurs dit jaar, van 17 tot en met 25 februari in RAI Amsterdam, is goud. Geïnspireerd door de Olympische Winterspelen, die in februari plaatsvinden, wordt de kleur goud niet alleen in de aankleding doorgevoerd. Ook bezoekers worden opgeroepen zich in een gouden outfit uit te dossen, zijn er gouden stofzuigers en kranen aanwezig op de beurs, krijgt de bezoeker dagelijks een ‘gouden tip’, is de Huishoudbeursshopper in een gouden kleur verkrijgbaar en staat de huis-DJ te draaien in een gouden Mini. Naast dit gouden thema is ook het sportelement dit jaar een belangrijk onderdeel van de Huishoudbeurs. Zo wordt de opening, in samenwerking met het SBS6-programma Vet Fit, op sportieve wijze geopend door presentatrice Irene Moors en Remy Bonjasky; drievoudig wereldkampioen kickboksen en coach bij Fitchannel.com.

Gouden editie
Beursmanager Nicole Babay: “De Olympische Winterspelen vallen precies in de periode, dat de Huishoudbeurs plaatsvindt. Daarom openen we het evenement op zaterdag 17 februari, samen met Irene Moors en Remy Bonjasky, lekker sportief met een speciale work out. Op die manier worden de spieren, inclusief de lachspieren, even goed opgewarmd. Er worden ten slotte flink wat meters afgelegd met alles wat er te doen is tijdens de Huishoudbeurs”.

Bezoekers kennis van zaken van Olympische Winterspelen
Uit onderzoek onder ruim 800 Huishoudbeursbezoekers blijkt, dat zij goed op de hoogte zijn van de Olympische Winterspelen 2018. Zo weet 70% dat de Spelen in Zuid Korea plaatsvinden, is Sven Kramer met 55% de meest favoriete schaatser, kijkt 67% het liefst met het gezin naar de wedstrijden en verwacht 36% dat Nederland tussen de 11 en 15 gouden medailles gaat winnen. 64% kijkt het liefst naar schaatsen en dan met name de lange afstanden, gevolgd door kunstschaatsen (42%) en shorttrack schaatsen (32%). Zelf schaatsen heeft niet de voorkeur, maar liefst 25% heeft ergens in de vorige eeuw voor het laatst geschaatst, 5% zelfs nog nooit.

Olympisch Café
Bezoekers kunnen alle wedstrijden waar Nederland is vertegenwoordigd live bekijken op grote TV-schermen in het speciaal geopende ‘Olympisch Café’. Ook bewoners uit de buurt zijn van harte welkom om gezamenlijk de Nederlandse sporters aan te moedigen.

Weer veel verschillende activiteiten
Ruim 350 bedrijven hebben dit jaar interessante producten en aanbiedingen voor de bezoekers in petto. Naast de vele grote merken zijn er volop modeshows, kookdemo’s, make-overs en veel verschillende gratis workshops.

Praktische informatie Huishoudbeurs 2018
Van 17 t/m 25 februari 2018 vindt de Huishoudbeurs plaats in RAI Amsterdam. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 22 en vrijdag 23 februari van 11.00 tot 22.00 uur. Festival Fantastique (hal 2), The Hangout (Elicium) en Pasar Colours Festival (hal 7) zijn dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.huishoudbeurs.nl