Huishoudbeurs – een continu evoluerend lifestyle event

maandag, 11 februari 2019

24/7 in contact met doelgroep

De organisatie staat 24/7 in contact met de doelgroep en heeft speciaal voor de bezoekers die niet kunnen wachten tot de start van het lifestyle event de kras-app geïntroduceerd. Via deze speciale Huishoudbeurs app kunnen bezoekers dagelijks tot aan de beurs krassen voor honderdduizenden prijzen! Naast de vele activiteiten voor de vrouwelijke bezoeker is er dit jaar veel leuks voor de mannen. Van speciaal biertjes tot auto's en e-bikes! De 74ste editie van de Huishoudbeurs vindt plaats van zaterdag 16 februari tot en met zondag 24 februari in RAI Amsterdam.

24/7 yearround

Het hele jaar door is de Huishoudbeurs in contact met haar doelgroep. Gelijk na de beurs voert de beurs kwalitatief en kwantitatief onderzoek om zo het jaarlijkse event constant te evalueren en hierdoor te evolueren. Zo is het jaarlijkse event altijd hip & happening en sluit het aan bij de wensen van de doelgroep. Naast het jaarlijkse event staat de organisatie ook 24/7 met haar doelgroep in contact. Via de bekende social kanalen, nieuwsbrief, website & Huishoudbeurs app worden alledaagse onderwerpen besproken zoals: wat eten we vandaag?, schoonmaaktips, powervrouwen, fashion-& beauty tips, interieuradvies en meer.

Krassen maar!

Online voorpret', zo vat Nicole Babay – beursmanager Huishoudbeurs de app pakkend samen. Bezoekers kunnen dagelijks tot aan de beurs gratis prijzen krassen met behulp van virtuele krasloten. Op dit moment is er al 60.161 x gekrast en zijn er al 59.000 cadeaus weggeven. En er komen nog duizenden prijzen aan. ‘De winkans is dus enorm en de reacties zijn tot nu toe overweldigend’, legt Nicole Baby uit.

Generatie overstijgend & zeker leuk voor mannen

Al jaren komen moeders met dochters en vriendinnen naar de Huishoudbeurs. Of de bezoeker nou 18-, of 90 jaar is; er is voor ieder wat wils. 8% van de bezoekers is man en ook daar zijn leuke activiteiten voor zoals: diverse auto’s (private lease), een tattoo laten zetten, e-bikes, speciaal biertjes, paviljoen met vele alcoholische versnaperingen, gave optredens tot aan het Pasar Colours Festival waar ze kunnen genieten van heerlijk oosters eten, prachtige optredens en vele shops om te winkelen.

Praktische informatie Huishoudbeurs 2019

Van 16 februari tot en met 24 februari 2019 vindt de Huishoudbeurs plaats in RAI Amsterdam. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 21 en vrijdag 22 februari van 11.00 tot 22.00 uur. The Hang-out is dagelijks geopend vanaf 10:00. Pasar Colour Festival is dagelijks geopend vanaf 11.00 - 19.00, donderdag 21 en vrijdag 22 februari van 11.00 - 22.00 en op zondag 24 februari van 11.00 - 18.00.