Huishoudbeurs 2017 was kleurrijk en vernieuwend!

woensdag, 1 maart 2017

Tijdens de Huishoudbeurs, die van 18 tot en met 26 februari plaatsvond in RAI Amsterdam, konden bezoekers terecht bij vele nieuwe activiteiten, tientallen workshops, vele optredens en ruim 350 shops. Het thema van dit jaar was COLORS, waarbij kleuradvies op het gebied van interieur, fashion en beauty centraal stonden. De volgende Huishoudbeurs wordt van 17 tot en met 25 februari 2018 gehouden in RAI Amsterdam.

Huishoudbeurs facts
Uit de voorlopige resultaten van het onderzoek, gehouden onder Huishoudbeursbezoekers, blijkt dat de nieuwe activiteiten in goede aarde vallen. De gemiddelde bezoeker geeft de Huishoudbeurs een 7,6 als cijfer. Vorig jaar was dit nog een 7,4. Verder blijkt uit het onderzoek dat 96% van de bezoekers komt voor een gezellig dagje uit. Het populairste onderdeel is dit jaar Fashion & Beauty. 93% van de bezoekers zou de beurs aanbevelen aan familie of vrienden en 86% is zeker van plan om volgend jaar weer te komen!

Regenboog aan activiteiten
Met ruim 350 bedrijven, vele interessante aanbiedingen, nieuwe producten, modeshows, make-overs, demo’s en tientallen workshops was er genoeg te beleven voor de bezoekers. Ook waren er dit jaar vele nieuwe activiteiten, zoals het wooninspiratiepaviljoen waar bezoekers konden speeddaten met binnenhuisarchitect Michiel de Zeeuw, zette Dean Saunders kleurrijke tattoos, konden toekomstige bruidspaartjes terecht op het nieuwe trouwpaviljoen ‘Just Marry!’, was er een huisdierenplein voor dierenliefhebbers en vond er een grote Fashion Vintage sale plaats waar vele BN’ers zoals Carice van Houten, Halina Reijn en Carolien Karthaus-Spoor hun kleding verkochten. Daarnaast kon er gespeeddate worden met Jet van Nieuwkerk, Fajah Lourens en Amber Albarda en kregen de bezoekers kleuradvies op het gebied van Fashion & Beauty.

Trotse beursmanager
Circa 220.000 kooplustige bezoekers brachten een bezoek aan Huishoudbeurs 2017. Beursmanager Nicole Babay-Mengerink: “Met name tijdens het carnavals weekend en tijdens de storm op donderdag was het op de beursvloer iets rustiger dan normaal. Desondanks zijn we zeer tevreden met deze editie van het grootste vriendinnenfeest en kijken we uit naar volgend jaar. Met de vele extra activiteiten, de vele innovaties, een groot nieuw platform voor influencers en een nieuw trouwpaviljoen ‘Just Marry!’ was deze editie weer vernieuwend. Ook het Pasar Colors Festival, The Model Convention, de strippers namens The Boy Next Door, en de real wedding met Dirk Zeelenberg maakten deze editie een heel bijzondere Huishoudbeurs”.