Het hart op de goede plaats tijdens de Huishoudbeurs

woensdag, 24 februari 2016

Hoofdsponsor Miss Etam zet bezoekers in het zonnetje

Honderden bezoekers van de Huishoudbeurs hebben inmiddels al hun foto op het hart gedrukt. In de stand van Miss Etam pronkt een groot roze hart, waar bezoekers met een foto hun schoonheid tonen. Miss Etam is dit jaar groots aanwezig en is tevens hoofdsponsor van het lifestyle event voor de Nederlandse vrouw. De Huishoudbeurs wordt deze week nog tot 28 februari 2016 georganiseerd in RAI Amsterdam.

'Schoonheid zit van binnen' zeggen we, maar hoe denkt de Nederlandse vrouw daar nou echt over. Miss Etam stelde op de Huishoudbeurs de vraag: Wat versta jij onder 'Mooi jezelf zijn’? ‘We blijken onszelf het mooist te vinden als we in onze kracht staan, ofwel lekker in ons vel zitten en dat dit niet direct gekoppeld wordt aan er ‘mooi uit zien’. ‘Mooi jezelf zijn’ werd ook uitgelegd als ‘kleding dragen waar je je lekker in voelt. Want je lekker voelen en er goed uitzien gaan vaak hand in hand”, aldus Nicolien Mastenbroek, Marketing en Communicatiemanager van Miss Etam. Tijdens de Huishoudbeurs speelt Miss Etam hierop in door de bezoekende vrouwen zich mooi zichzelf te laten voelen. Internationale topstylistes, visagisten en fotografen staan voor de vrouwen klaar om vrouwen opnieuw te laten stralen. Bekijk hier de video: 

Fashion & beauty tijdens de Huishoudbeurs
In de bekende Europahal vinden bezoekers alles op het gebied van Fashion & Beauty. Grote A merken prijken hier met hun nieuwste producten. Ook kunnen bezoekers advies vragen aan stylistes en topvisagisten zoals Mari van de Ven.

Praktische informatie Huishoudbeurs 2016
Van 20 t/m 28 februari 2016 vindt de Huishoudbeurs plaats in RAI Amsterdam. Hoofdsponsors van de beurs zijn Miss Etam en Leaseplan. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 25 en vrijdag 26 februari van 11.00 tot 22.00 uur. Festival Fantastique (hal 2) en Happy & Healthy (Elicium) zijn dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Meer informatie: www.huishoudbeurs.nl