Familyman Rico Verhoeven & powervrouw Wendy van Dijk openen Huishoudbeurs 2019

zaterdag, 16 februari 2019
Liefdevolle opening van 74ste editie Huishoudbeurs

Rico Verhoeven, Wendy van Dijk en beursmanager Nicole Babay hebben op zaterdagochtend 16 februari gezamenlijk de 74ste editie van de Huishoudbeurs feestelijk geopend. En het feestje bleef aan. Van een grote fashion, BN’er vintage sale tot een optreden van Xander de Buisonjé. De Huishoudbeurs vindt plaats tot en met zondag 24 februari in RAI Amsterdam.

Met vele kleurrijke slingers, de aankondiging van vele nieuwe activiteiten, de aanwezige innovaties, een optreden van Xander de Buisonjé en het nieuwe wijntheater werd de 74ste editie van de Huishoudbeurs feestelijk geopend. Dit jaar staat de Huishoudbeurs in het teken van Liefde & Lust. Vanaf vandaag kunnen bezoekers negen dagen lang genieten van ruim honderd diverse workshops, leerzame en leuke presentaties, optredens van bekende artiesten, speeddaten met bekende Nederlanders en de vele aanbiedingen en acties op de beursvloer.

Vintage sale

Bekende BN’ers, influencers en Instagrammers organiseren tijdens de Huishoudbeurs samen een grote Fashion Vintage sale met hun eigen kleding. Hier kunnen bezoekers kleding kopen van actrice Carolien Karthaus-Spoor, Marly van der Velden, Fockeline Ouwerkerk, Sarah Chronis, Britt Scholte, Melissa Drost, Tommy Driessen en Nicolas Boyer.

Verrassende optredens en vele grote namen!

Op de mainstage zullen onder andere Thomas Berge, Samantha Steenwijk, Collin Hoeve, Charly Luske, Monique Smit, Gita Anna, Storm3, Sharon Doorson en nog veel meer! Andere bekende namen die tijdens de Huishoudbeurs de revue zullen passeren zijn: Daphne Deckers, Pip Pellens, Carlos Lens, Maroeska (Heel Holland Bakt), Annemarie van Gaal, Michiel de Zeeuw, Bobbi Eden en meer!

Praktische informatie Huishoudbeurs 2019

Van 16 februari tot en met 24 februari 2019 vindt de Huishoudbeurs plaats in RAI Amsterdam. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 21 en vrijdag 22 februari van 11.00 tot 22.00 uur. The Hang-out is dagelijks geopend vanaf 10:00. Pasar Colour Festival is dagelijks geopend vanaf 11.00 - 19.00, donderdag 21 en vrijdag 22 februari van 11.00 - 22.00 en op zondag 24 februari van 11.00 - 18.00.