Erik en Sandra zeggen YES I DO op de Huishoudbeurs

zaterdag, 18 februari 2017

Feestelijke & kleurrijke opening van 72ste editie Huishoudbeurs

Dean Saunders, Michiel de Zeeuw, Dirk Zeelenberg en beursmanager Nicole Babay-Mengerink hebben op zaterdagochtend 18 februari gezamenlijk de 72ste editie van de Huishoudbeurs feestelijk geopend. En het feestje bleef aan. Exact om 14.00 uur gaven Erik en Sandra uit Wageningen het JA-woord ten overstaande van honderden bezoekers en trouwambtenaar Dirk Zeelenberg. De bruiloft was het startsein van het nieuwe trouwpaviljoen Just Marry. De Huishoudbeurs vindt plaats tot en met zondag 26 februari in RAI Amsterdam.

Met vele kleurrijke slingers, de aankondiging van vele nieuwe activiteiten, de aanwezige innovaties, een optreden van sexy strippers namens de Boys Next Dooren en de introductie van het nieuwe trouwpaviljoen Just Marry werd de 72ste editie van de Huishoudbeurs feestelijk geopend. Dit jaar staat de Huishoudbeurs in het teken van COLORS. Vanaf vandaag kunnen bezoekers negen dagen lang genieten van ruim 40 workshops, leerzame en leuke presentaties, optredens van bekende artiesten, speeddaten met bekende Nederlanders en de vele aanbiedingen en acties op de beursvloer.

Just Marry!
Voor het eerst in de geschiedenis van de Huishoudbeurs is een stel in het huwelijksbootje gestapt op de Huishoudbeurs. In aanwezigheid van familie, vrienden en honderden bezoekers voltrok Dirk Zeelenberg het huwelijk en werden Erik en Sandra uit Wageningen in het echt verbonden. Op het trouwpaviljoen Just Mary! kunnen bezoekers alles vinden op het gebied van trouwen. Van prinsessen bruidsjurken en trendy trouwpakken tot bloemen, huwelijksreizen en ringen. Daarnaast vinden er dagelijks bruidsmodeshows plaats.

Verrassende optredens en vele grote namen!
Op het Sterren on Tour podium van Festival Fantastique zullen onder andere Thomas Berge, Jannes, YES-R, Patty Brard, Dean Saunders, Roy Donders en Lange Frans komen optreden. Om de opening van het Pasar Colors Festival te vieren komen de dames van O’G3NE op zaterdagavond optreden. Daarnaast kunnen bezoekers speeddaten met grote namen als Fajah Lourens, Jet van Nieuwkerk, Amber Albarda en Michiel de Zeeuw en genieten van vele modeshows en tal van activiteiten.

Praktische informatie Huishoudbeurs 2017
Van 18 t/m 26 februari 2017 vindt de Huishoudbeurs plaats in RAI Amsterdam. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 23 en vrijdag 24 februari van 11.00 tot 22.00 uur. Festival Fantastique (hal 2) en Happy & Healthy (Elicium) zijn dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Meer informatie: www.huishoudbeurs.nl.