BN’ers organiseren grote Fashion Vintage sale op de Huishoudbeurs

dinsdag, 21 februari 2017

Voor wie van fashion en shoppen houdt, hoeft zich tijdens de Huishoudbeurs niet te vervelen. De Huishoudbeurs, die inmiddels van start is gegaan in RAI Amsterdam, kent vele activiteiten. Dit jaar organiseert de Huishoudbeurs in samenwerking met bekende influencers zoals Anna Drijver, Jennifer Hofman, Halina Reijn en Carolien Karthaus-Spoor een grote Fashion Vintage sale op het influencerplein. Hier kunnen bezoekers op dinsdag 21 februari terecht voor (première)jurken, schoenen en andere kledij, allemaal eigen items uit de kledingkasten van de BN’ers.

Influencerplein
Bekende BN’ers, influencers en Instagrammers organiseren tijdens de Huishoudbeurs samen een grote Fashion Vintage sale met hun eigen kleding. Hier kunnen bezoekers kleding kopen van actrice Carolien Karthaus-Spoor (52K volgers), Carice van Houten (588K volgers), Halina Reijn (48K volgers), Marly van der Velden (206K volgers), Jennifer Hofman (32K volgers), Anna Drijver (36K volgers), Hadewych Minis (17K volgers), Esmee van Kampen (12K volgers), Esmee Trouw (34,4K volgers) en Gaite Jansen (1K volgers).

Van galajurken, premier jurken tot aan schoenen en tassen
Bezoekers kunnen op het influencerplein terecht voor adviezen, galajurken, première jurken, maar ook voor schoenen en tassen van de vele BN’ers. Ook kunnen bezoekers bekende designs schoenen kopen bij Eureka Shoes en PINC Sale op het influencerplein.

Grote namen
Naast de grote namen op het influencerplein, kent de Huishoudbeurs ook het Sterren on Tour podium van Festival Fantastique. Hier zullen onder andere Thomas Berge, YES-R, Patty Brard, Dean Saunders, Roy Donders en Lange Frans komen optreden. Daarnaast kunnen bezoekers speeddaten met grote namen als Fajah Lourens, Jet van Nieuwkerk, Amber Albarda en Michiel de Zeeuw en genieten van vele modeshows en tal van activiteiten.

Praktische informatie Huishoudbeurs 2017
Tot en met 26 februari 2017 vindt de Huishoudbeurs plaats in RAI Amsterdam. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 23 en vrijdag 24 februari van 11.00 tot 22.00 uur. Festival Fantastique (hal 2) en Happy & Healthy (Elicium) zijn dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Meer informatie:www.huishoudbeurs.nl