Life & Living

Sterke vrouwen

dinsdag, 10 december 2019

Aankomende Huishoudbeurs (22 feb – 1 mrt 2020) komen weer een aantal sterke vrouwen over de vloer. Bij deze een tipje van de sluier

Patty Brard

Wat een heerlijke vrouw. Ik heb diepe bewondering voor hoe zij zichzelf door het leven slaat. Ze kan hard vallen, maar staat daarna ook weer heel krachtig op. Leuk om te melden! Je kan haar elke dag op de beurs zien. Ze komt met iets nieuws, maar ik mag nog niet zeggen wat. Vertrouw er maar op dat je dit zeker in je huis wilt hebben.

Samantha Steenwijk

Bekend van The Voice of Holland. Zij komt op de eerste beursdag, zaterdag 22 februari een spetterende optreden geven. Een bijzondere vrouw die volledig haar eigen stijl heeft en daar ook niet van afgeweken is. Of het nou jouw muzieksmaak is of niet, het past haar volledig en is altijd dicht bij haarzelf gebleven. En dit maakt haar heel bijzonder! Ik vind het een fantastische vrouw om naar te kijken en te luisteren en ze maakt er altijd een liefdevolle show van. Vol energie en met heel veel passie.

Mariana Verkerk

Kijk naar Mariana hoe ze zich heeft gemanifesteerd in Expeditie Robinson. In het begin was ze zeker niet het lievelingetje onder de kijkers, maar naarmate de afleveringen vorderde des te meer respect kreeg ze van de kijkers. Haar manier van spelen heeft haar heel ver gebracht. Wie niet fysiek de sterkste is, moet op een andere manier heel slim zijn. Dat heeft ze ook echt bewezen tijdens de Expeditie. Mariana doet al jaren de catwalk workshops op de Huishoudbeurs. Dit jaar is ze van 26 – 29 februari uiteraard ook weer van de partij. En zondag 1 maart zal The Hangout omgetoverd worden tot een (inter)nationaal modellen festival. Heb jij zelf of heeft jouw dochter of zoon altijd al een modellen carrière voor ogen gehad, kom dan zondag 1 maart naar The Model Convention op de Huishoudbeurs en laat je door één van de vele top bureaus scouten. Voor meer informatie ga naar www.themodelconvention.nl.

Ik ben ook heel benieuwd welke vrouw jij sterk vindt en je graag op de beurs zou willen zien. Laat het me weten en wellicht kom je ze tegen tijdens de Huishoudbeurs!

Liefs,

Nicole