Eventnieuws
dinsdag, 08 juni 2021

Zin in 2022!

Wat hebben wij zin in 2022... E-I-N-D-E-L-I-J-K weer een Huishoudbeurs! We kunnen niet wachten jullie weer te zien, dat is veel te lang geleden.

Nadenken over hoe het evenement eruit gaat zien, is een feestje. Komt natuurlijk ook omdat het zonnetje schijnt. We willen dat Huishoudbeurs 2022 spectaculair wordt. Terug van weggeweest, met de beste merken, de leukste activiteiten en spetterend entertainment. We hebben zo veel leuke ideeën, daar gaan we de komende maanden mee aan de slag. De nieuwsbrief heeft een zomerstop tot en met augustus, maar wij zeker niet. Wij gaan door! In de nieuwsbrief van september laten we weer van ons horen.

Tickets

De verkoop van tickets zal eind 2021 van start gaan. In onze nieuwsbrief van oktober vertellen we welke tickets er komen en wanneer de verkoop precies start. Ook kunnen we dan meer zeggen over het programma, de activiteiten en deelnemende merken. Eén ding is zeker: de Huishoudbeurs blijft het gezelligste evenement van Nederland.

In de tussentijd

Op onze sociale kanalen Facebook en Instagram kun je altijd terecht voor de beste tips, handige lijstjes en inspirerende artikelen over talloze onderwerpen zoals beauty, huis & tuin, lekkere recepten, een gezonde levensstijl, een dagje erop uit en heel veel meer. 

Geniet van de zomer, en elkaar!
 

Ontvang de leukste info & tips rechtstreeks in je mailbox!