Eventnieuws

Wat ga jij doen op de Huishoudbeurs?

woensdag, 22 januari 2020

Weet jij al wat je gaat doen op de Huishoudbeurs? Ook dit jaar zijn er weer hele leuke activiteiten. Naast heerlijk shoppen kan je misschien wel je favoriete gtst acteur ontmoeten of het begin van je modellen carrière starten. Lees snel verder om te zien wat er te doen is.

Wil jij model worden?

Strike a pose met Mariana Verkerk! Zoals ieder jaar staat ook zij van 22 feb t/m 1 mrt weer op de Huishoudbeurs. Van 26 – 29 feb zijn er dagelijks catwalk workshops. En op zondag 1 maart zal The Hangout omgetoverd worden tot een (inter)nationaal modellen festival. Heb jij zelf of heeft jouw dochter of zoon altijd al een modellen carrière voor ogen gehad, kom dan zondag 1 maart naar The Model Convention op de Huishoudbeurs en laat je door één van de vele top bureaus scouten.

Tropische sferen op het Pasar Colours Festival

Vind jij het leuk om kennis te maken met andere culturen? Tijdens de Huishoudbeurs krijg je met een Huishoudbeurs ticket gratis toegang tot het prachtige Pasar Colours Festival met alles uit de Aziatische en Zuid-Amerikaanse cultuur. Live muziek en dans, prachtige modeshows maar ook zal er geen ontkomen zijn aan de geuren van de Indische en Oriëntaalse keuken.

krijg je niet genoeg van gtst?

Heb jij altijd al willen ervaren hoe het is om op een set van Goede Tijden, Slechte Tijden te staan? Tijdens de Huishoudbeurs is dit mogelijk! Je kan als bezoeker een kijkje nemen op de set van Boks, een interactieve GTST quiz spelen, op de foto bij de GTST Instabooths én je favoriete GTST acteur ontmoeten! Deze artiesten geven een spetteren optreden! Van Samantha Steenwijk tot Re-Play, op de Huishoudbeurs staan elke dag grote artiesten van Hollandse bodem op de mainstage. Zo komt bijvoorbeeld dinsdag 25 februari Wolter Kroes en Lois Lane op vrijdag 28 februari!

Lees ook:

- Het is feest op de Huishoudbeurs
- Sterke vrouwen
- Ouderwets gezellige avonden