Eventnieuws
dinsdag, 07 april 2020

Voorbereidingen Huishoudbeurs 2021 vanuit huis

Iets meer dan een maand geleden vierden we nog volop de 75e editie van de Huishoudbeurs met elkaar. Genoten we, samen met jullie, met volle teugen van ons jaarlijkse evenement. En stond de RAI negen dagen lang compleet op z’n kop! Het lijkt zo ontzettend veel langer geleden…

Sinds februari dit jaar is onze wereld op ongekende wijze veranderd. We bevinden ons in een bizarre situatie, die iedereen in meer of mindere mate raakt. Omdat we van de één op de andere dag thuis moeten blijven en daar nog meer dan voorheen de balans moeten vinden tussen ons (gezins)leven en werk. Omdat het coronavirus onszelf en/of onze geliefden heeft getroffen. Of juist omdat we in één van de zogenoemde vitale sectoren werken en daar dagelijks de gevolgen ondervinden van wat dit vreselijke virus met ons doet.

De mens is een sociaal wezen. In de strijd tegen het coronavirus, wordt iets van ons gevraagd dat volstrekt tegen onze natuur ingaat: elkaar zoveel mogelijk uit de weg gaan. De positieve gevolgen van sociale contacten zijn ruimschoots onderzocht, over de negatieve gevolgen is minder bekend. Maar dat we snakken naar contact, dat blijkt wel uit alle creatieve oplossingen die gevonden worden om binnen de gestelde regels tóch met elkaar verbonden te blijven.

Als Huishoudbeursteam verheugen wij ons enorm op het moment dat we, weliswaar in kleine stappen, weer uit onze eigen bubbel kunnen komen. Dat zal voor jullie niet anders zijn. De eerste verjaardag die weer gevierd mag worden in het bijzijn van familie. Het eerste etentje met en bij vrienden. De eerste keer weer naar de sportschool of bioscoop.

Zover zijn we echter nog niet. De meest recente cijfers zijn bemoedigend, maar helemaal terug naar hoe het was, dat zal nog even duren. Toch doen wij er, vanuit huis, alles aan om straks de deuren van de Huishoudbeurs weer te kunnen openen. Zodat we met elkaar ons jaarlijkse evenement weer mogen vieren. Hopelijk zien we je dan!

Eleonora
Event Director Huishoudbeurs

Ontvang de leukste info & tips rechtstreeks in je mailbox!