Huishoudbeurs 2022
Eventnieuws
vrijdag, 22 oktober 2021

De ticketverkoop start eind november!

Al in maart 2020 hebben we de eerste tickets verkocht, toen nog voor Huishoudbeurs 2021. Deze Early Bird tickets blijven uiteraard geldig voor Huishoudbeurs 2022. Iedereen die deze tickets heeft gekocht, zullen we medio november een mail sturen om nieuwe tickets, voor Huishoudbeurs 2022, op te vragen en te ontvangen. Houd je inbox (en ook je spam…) in de gaten!

Eind november 2021 starten we met de voorverkoop van alle tickets. Dus naast de voordelige 1+1 tickets, zijn ook meteen de VIP tickets, VIP upgrade tickets, reguliere tickets en tickets voor de kids verkrijgbaar. Naast dat je een keuze maakt voor het soort ticket, vragen we je ook een keuze te maken welke dag je komt. Per dag kunnen we een maximaal aantal bezoekers toelaten, om ervoor te zorgen dat iedereen van een zorgeloos en comfortabel dagje uit kan genieten. 

Let op! De tickets voor Huishoudbeurs 2022 geven alleen toegang tot De Huishoudbeurs. In 2022 zullen De Negenmaandenbeurs en De Huishoudbeurs los van elkaar plaatsvinden.

Eventjes er helemaal tussenuit

Laat je onderdompelen in maar liefst vijf verschillende werelden waarin je merken, producten en activiteiten ontdekt waar je hart gegarandeerd sneller van gaat kloppen.

In de wereld Home & Garden vind je alles om van je huis een thuis maken. Een plek waar je graag bent, tot rust komt en helemaal jezelf bent. Op deze plek komt alles samen: wonen, ontspannen, eten, slapen én steeds vaker ook werken. Waar lukken al deze bezigheden beter dan in een omgeving die precies voldoet aan jouw wensen? Leer met de juiste accessoires bepaalde sferen in huis te creëren, tijd te besparen dankzij dé lifehacks op het gebied van klussen en schoonmaken, groene vingers te ontwikkelen en te koken als een pro.

Tijd die je met je familie en vrienden doorbrengt, is goud waard. Laat staan de tijd die je aan jezelf besteedt. Samen reizen of onvergetelijke uitjes beleven, in Nederland of verder van huis. De wereld Life & living draait helemaal om een actief, avontuurlijk en comfortabel leven. De nieuwste sporttrends, spelletjes spelen of je bezig houden met (nieuwe) hobby’s. Ook onze huisdieren tellen mee! Krijg praktische tips voor studie, werk en carrière. En, wellicht wel het belangrijkste, hoe je de juiste balans vindt tussen alle verschillende rollen in het leven.

Proeven en genieten, dat is Food & drinks! We hebben voor ieder wat wils. Ook om voordelig mee naar huis te nemen, zodat je het culinaire smaakfestijn daar kunt voorzetten. Komt tot rust en laad je op om daarna weer verder te kunnen gaan. De liefde van de vrouw gaat door de maag. Laat je verleiden door alle lekkernijen. Van comfort food tot ambachtelijke creaties en van regionale specialiteiten tot vegetarische alternatieven. Daarbij serveren we de beste en lekkerste drankjes of een non-alcoholische versnapering.

Een gezonde geest in een gezond lichaam. We durven te stellen dat iedereen dit nastreeft. Een bewuste levensstijl draagt bij aan een positieve mentale en fysieke gezondheid. In Body & mind kun je je laten inspireren voor een mooi, gezond en gelukkig leven. Geef jouw brein haar welverdiende rust door middel van yoga en meditatie. Leer meer over het vergroten van je weerstand en uithoudingsvermogen. Volledig herboren van binnen keren we stralend naar buiten met de must-haves op het gebied van uiterlijke verzorging, make-up, kleding en accessoires.

De plek voor alle koopjes en voordeeltjes is Shop till you drop. Van cosmetica en pannen tot schoonmaakmiddelen en dekbedovertrekken. Struin rond en ontdekt de beste deals en koopjes van de Huishoudbeurs. Niet alleen praktische producten, maar ook bijzondere goodies en gadgets vind je hier voor een zachte prijs. Producten die het huishouden makkelijker maken en het klussen sneller laten verlopen.

Informatie en inspiratie

In de nieuwsbrief van deze maand geven we je tips om je haren te wassen zonder shampoo, hoe je koolhydraatarm kunt eten, welke creatieve hobby’s je op lange winteravonden kunt oppakken, hoe gezond thee voor je is en tips voor de najaarsschoonmaak. Geniet ervan!

Tot volgende maand,
Team Huishoudbeurs

Ontvang de leukste info & tips rechtstreeks in je mailbox!