Huishoudbeurs 2022
Eventnieuws
maandag, 20 december 2021

Nieuwe datum Huishoudbeurs 2022

Van jullie enthousiasme voor De Huishoudbeurs krijgen wij enorm veel energie! De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft echt een schitterend evenement te worden. We zien door de ontwikkelingen om ons heen ook een hoop gebeuren. Ontwikkelingen die het karakter van De Huishoudbeurs kunnen beïnvloeden als deze in de komende maanden voortduren. Om die reden hebben we er voor gekozen het evenement te verplaatsen naar 15 tot en met 21 april 2022.

Huishoudbeurs 2022 wordt een échte Huishoudbeurs: bruisend, verrassend & vernieuwend. Samen met vrienden en familie stap je in een onvergetelijke wereld waarin je nieuwe smaken proeft, verrassende activiteiten meemaakt en unieke items vindt. We kunnen niet wachten om onze deuren weer te openen. Eén ding is zeker: dit uitje wil je niet missen, dát beloven we je!

In de tussentijd kun je bij De Huishoudbeurs altijd online terecht voor de goede tips, handige lijstjes en inspirerende artikelen over heel veel onderwerpen. Beauty, huis & tuin, lekkere recepten, een gezonde levensstijl, een dagje erop uit, we hebben het allemaal! We houden contact via onze nieuwsbrieven, website, Facebook en Instagram. We zien je graag in april 2022!

Early Bird ticketkopers hebben we vorige week donderdag een mail gezonden. Check je inbox! En je spam ... Niets ontvangen? Stuur ons via Facebook of Instagram een persoonlijk bericht.

Ontvang de leukste info & tips rechtstreeks in je mailbox!