Eventnieuws

Ik ga jullie missen!

dinsdag, 10 maart 2020

Met een knoop in mijn maag schrijf ik deze laatste blog. Ja, je leest het goed. Mijn laatste blog, want ik ga de Huishoudbeurs verlaten. Ik heb 10 jaar lang de eer gehad om samen met een geweldig team de Huishoudbeurs te mogen organiseren. De jaren zijn voorbij gevlogen en wat hebben we veel gedaan met z’n allen! Om maar een kleine opsomming te noemen: Huishoudbeurs VIP, live trouwen op de beurs, samenwerking met The Model Convention, Pasar Colours Festival, introductie van het segment Happy & Healthy met vele workshops in de Happy & Healthy Villa, Café Bepp, vernieuwing van logo en gehele look & feel, lancering van de Huishoudbeurs app, Books & Coffee, DIY Xperience, Ibiza markt en ga zo maar door. Maar we hebben ook veel dingen gedaan die later weer verdwenen zijn zoals: de Huishoudbeurs Voordeelpas, extra kleinere events gedurende het jaar, het 3-daagse Online Huishoudbeurs event, BFF event, het Wijntheater, etc.

Naast dat het werk zo leuk en afwisselend was, heb ik persoonlijk ook lief en leed gedeeld met het team. We zijn allemaal verschillende fases doorgegaan. Mijn twee kinderen zijn geboren, ik ben getrouwd en verhuisd. Maar ook hebben we elkaar bijgestaan bij ellende zoals het overlijden van mijn schoonvader een week voor de Huishoudbeurs. Dat hakt er behoorlijk in en hoe fijn is het dan om een warm team om je heen te hebben. Daarom ga ik ze zeker missen, maar toch ga ik verder. Soms moet je door, ook al zit je zo comfortabel in je comfort zone. Ik heb altijd geleerd dat angst een slechte raadgever is en daarom neem ik een sprong in het diepe. Ik heb geen idee wat mijn volgende stap zal zijn. Het voelt bevrijdend en angstig tegelijkertijd. Ik krijg er in ieder geval enorm veel energie van en dat is wat ik nodig heb. Maar waar ik ook terecht kom, 1 ding is zeker en dat is dat ik volgend jaar absoluut naar de Huishoudbeurs ga. Daar heb ik nu al zin in. Ik heb er namelijk ook alle vertrouwen in dat mijn opvolgster Eleonora en het team het jaarlijkse feestje op haar eigen vernieuwde wijze voort zal zetten.

Ik vond het echt heel erg leuk om te doen en heb al mijn ziel en zaligheid erin gestopt. Ik ben echt van de Huishoudbeurs gaan houden en ben ook super trots dat dit by far het grootste consument event van de Benelux is. Ik wil jullie, Huishoudbeurs fans, ook echt super bedanken voor al jullie reacties, enthousiasme, betrokkenheid en loyaliteit. Door goed naar jullie te luisteren hebben we ons zelf ieder jaar weer opnieuw uitgevonden. Dank je wel daarvoor en ik ga jullie missen!

Links: Eleonora - Rechts Nicole

Liefs Nicole