Eventnieuws

Huishoudbeursfans laat je horen!

woensdag, 16 oktober 2019

Om maar met de deur in huis te vallen, wat ben ik blij met jullie! Elk jaar weer is jullie mening en stem zo waardevol voor ons. Het helpt ons om keuzes te maken en van de Huishoudbeurs wederom een groot feest te maken!

Shopper

Om maar met te beginnen met de shopper. Wat een gekte was het ook dit jaar weer rondom de felbegeerde shopper. Eerst kwamen we er in ons team al niet uit. Gaan we voor een tas met een strakke grafische vormgeving met het hartje en het huisje of juist voor een shopper met een bonte print? De meningen waren dit keer zo verdeeld, dat we jullie twee shoppers hebben laten kiezen. En daar hebben jullie goed gehoor aan gegeven. De reacties waren overweldigend, maar ook erg uitgesproken. Een ding kan je wel zeggen over de Huishoudbeurs fan, ze is eerlijk en neemt geen blad voor de mond. En juist dat is super waardevol voor ons. Het werd al snel duidelijk dat we de grafische variant moesten laten schieten en dat de shopper met het pantermotief en de wereldkaart de meest populaire tassen waren. Deze twee shoppers zijn komende editie dan ook goed gevuld verkrijgbaar op de Huishoudbeurs.

Testerspanel

Zo ging het ook met de testerspanel van vorige week. Massaal hebben jullie gereageerd op de oproep in onze nieuwsbrief om producten te testen. Binnen een paar uur waren de aanmeldingen bij sommige producten al vol. Dit is ook precies waar de Huishoudbeurs al 75 edities voor staat. Nieuwe producten werden al vanaf vroeger tijdens de Huishoudbeurs geïntroduceerd. Aankomende editie komen de best beoordeelde productintroducties en productinnovaties in het innovatiepaviljoen “Gekozen Product van het jaar” te staan. Zo bepaal jij dus ook welke merken volgend jaar te zien zijn op de Huishoudbeurs.

Testen op de Huishoudbeurs

Vind je het leuk om te testen én wil je er ook nog voor betaald krijgen? Dan moet je zeker in februari naar de Huishoudbeurs gaan, want daar wordt door een onderzoeksbureau hard gezocht naar betaalde testers. Houd de Huishoudbeurs-app in de gaten, want daar komt vlak voor de beurs meer informatie hierover in te staan.

Uiteraard ben je ook altijd welkom in Café Bepp op de Huishoudbeurs. Voor een lekker kopje koffie, kan je je voetjes even heerlijk laten rusten en in gesprek gaan met bedrijven die graag jouw mening willen horen.

Kortom, Huishoudbeursfans laat je horen!!!!!

Lees ook:

- Shopper Huishoudbeurs 2020