Eventnieuws
donderdag, 18 februari 2021

Huishoudbeurs, terug in 2022

Wat kan er in korte tijd veel veranderen. Waar wij een paar maanden geleden nog goede hoop hadden dat de Huishoudbeurs in mei 2021 met de juiste maatregelen zou kunnen plaatsvinden, ziet die voorspelling er nu anders uit. Door de nog steeds geldende maatregelen en de onvoorspelbare vooruitzichten voor grote evenementen met veel bezoekers hebben we, met pijn in ons hart, besloten de Huishoudbeurs in mei 2021 niet door te laten gaan. 

We willen de grootsheid en het karakter van de Huishoudbeurs behouden. Dat lukt niet in de huidige omstandigheden. Meerdere alternatieven voor dit jaar zijn onderzocht, helaas zonder positieve uitkomst. We gaan al onze energie inzetten om in februari 2022 spectaculair terug te keren!

We houden contact!

In de tussentijd? Bij de Huishoudbeurs kun je altijd terecht voor de beste tips, de handigste lijstjes en inspirerende artikelen over talloze onderwerpen zoals beauty, huis & tuin, de lekkerste recepten, een gezonde levensstijl, een dagje erop uit en heel veel meer. We blijven in contact via onze nieuwsbrieven, website en sociale kanalen Facebook en Instagram. En, we heten je uiteraard graag weer welkom op de Huishoudbeurs van 19 tot en met 27 februari 2022!

Huishoudbeurs 2022, alles op een rij

  • Goed nieuws, het leukste dagje uit van Nederland keert volgend jaar terug!
  • Van zaterdag 19  tot en met zondag 25 februari 2022
  • Houd de nieuwsbrief en onze Facebook & Instagram in de gaten

Negenmaandenbeurs in februari 2022

Negenmaandenbeurs staat vooralsnog gepland van 16 t/m 19 februari 2022 in RAI Amsterdam.  Voor informatie ga je naar www.negenmaandenbeurs.nl

Ontvang de leukste info & tips rechtstreeks in je mailbox!