Eventnieuws
donderdag, 18 februari 2021

Huishoudbeurs, terug in 2022

Wat kan er in korte tijd veel veranderen. Waar wij een paar maanden geleden nog goede hoop hadden dat de Huishoudbeurs in mei 2021 met de juiste maatregelen zou kunnen plaatsvinden, ziet die voorspelling er nu anders uit. Door de nog steeds geldende maatregelen en de onvoorspelbare vooruitzichten voor grote evenementen met veel bezoekers hebben we, met pijn in ons hart, besloten de Huishoudbeurs in mei 2021 niet door te laten gaan. 

We willen de grootsheid en het karakter van de Huishoudbeurs behouden. Dat lukt niet in de huidige omstandigheden. Meerdere alternatieven voor dit jaar zijn onderzocht, helaas zonder positieve uitkomst. We gaan al onze energie inzetten om in februari 2022 spectaculair terug te keren!

We houden contact!

In de tussentijd? Bij de Huishoudbeurs kun je altijd terecht voor de beste tips, de handigste lijstjes en inspirerende artikelen over talloze onderwerpen zoals beauty, huis & tuin, de lekkerste recepten, een gezonde levensstijl, een dagje erop uit en heel veel meer. We blijven in contact via onze nieuwsbrieven, website en sociale kanalen Facebook en Instagram. En, we heten je uiteraard graag weer welkom op de Huishoudbeurs van 19 tot en met 27 februari 2022!

Ik heb een Early Bird-ticket, wat nu?

De Huishoudbeurs zal helaas niet plaatsvinden in mei 2021. Als Early Bird-ticketkoper ontvangen je een mail over hoe je je ticket(s) kunt omzetten naar volgend jaar. Niks ontvangen? Kijk ook in je spam-box. We hopen je in 2022 weer welkom te kunnen heten!

Mocht de nieuwe datum in februari 2022 je niet uitkomen, kun je het volledige aankoopbedrag terug krijgen. Dit kan uiterlijk tot 18 maart 2021 worden aangevraagd.  Na deze datum zal je ticket automatisch worden omgezet en vervalt het recht op geldteruggave. Stuur een mail naar registreer@rai.nl met de volgende gegevens:

Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Emailadres
Ordernummer
Aantal tickets
Bankrekening

De verwerkingstijd schatten we op ongeveer 4 weken na ontvangst van alle gegevens. Let op: de teruggave zal automatisch worden verwerkt. Je ontvangt geen bevestiging van de aanvraag. De terugbetaling zal gedaan worden via Paylogic.

Huishoudbeurs 2022, alles op een rij

  • Goed nieuws, het leukste dagje uit van Nederland keert volgend jaar terug!
  • Van zaterdag 19  tot en met zondag 27 februari 2022
  • Houd de nieuwsbrief en onze Facebook & Instagram in de gaten

Negenmaandenbeurs

Negenmaandenbeurs staat vooralsnog gepland van 23 t/m 26 juni 2021 in RAI Amsterdam.  Voor informatie ga je naar www.negenmaandenbeurs.nl

Ontvang de leukste info & tips rechtstreeks in je mailbox!