Nieuws over Huishoudbeurs 2021
donderdag, 19 november 2020

Huishoudbeurs 2021, op naar de lente!

Wat kan er in korte tijd veel veranderen. Waar wij iets meer dan een maand geleden nog goede hoop hadden dat de Huishoudbeurs in februari met de juiste maatregelen zou kunnen plaatsvinden, ziet die voorspelling er nu anders uit.

Nieuwe datum

Door de meest recente maatregelen en de onvoorspelbare vooruitzichten voor evenementen hebben we besloten de Huishoudbeurs voor één keer te verplaatsen, naar mei 2021. Huishoudbeurs 2021 vindt plaats van maandag 3 mei tot en met zondag 9 mei 2021.

Eén ding is wel zeker: de Huishoudbeurs blijft het gezelligste evenement van Nederland. Waar je kan ontdekken, proberen en beleven. De leukste workshops & demonstraties plus heel veel mooie merken & aanbiedingen!

Tickets

De verkoop van de tickets zal begin 2021 van start gaan. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van ticketverkoop, programma, activiteiten en deelnemende merken. Heb je al een Early Bird-ticket gekocht? Geen zorgen! Voor de start van de ticketverkoop ontvang je van ons een mail om je oude ticket om te zetten in een nieuw ticket.

Ik kan niet op de nieuwe datum, wat nu?

Komt de nieuwe datum voor Huishoudbeurs 2021 je niet uit? Wat ontzettend jammer! Als je de tickets niet zelf doorverkoopt of aan iemand cadeau geeft, kun je het volledige aankoopbedrag terug krijgen. Stuur hiervoor vóór 17 januari 2021 een mail naar registreer@rai.nl met de volgende gegevens:

Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Emailadres
Ordernummer
Bankrekeningnummer

De verwerkingstijd schatten we op ongeveer 3 weken, na ontvangst van alle gegevens. De terugbetaling verloopt via Paylogic, zij storten het geld terug. We hopen je in 2022 weer welkom te kunnen heten!

Huishoudbeurs 2021, alles op een rij

  • Goed nieuws, het leukste dagje uit van Nederland gaat door!
  • Van maandag 3 mei tot en met zondag 9 mei 2021
  • Ticketverkoop start binnenkort, houd de nieuwsbrief en onze Facebook & Instagram in de gaten