Nieuws over Huishoudbeurs 2021
Eventnieuws
dinsdag, 13 oktober 2020

Huishoudbeurs 2021, we houden de moed erin!

Update 18-2-2021: Inmiddels is, met pijn in ons hart, besloten om de Huishoudbeurs in 2021 niet door te laten gaan. We gaan al onze energie inzetten om in februari 2022 spectaculair terug te keren!

Het is alweer even geleden dat we van ons lieten horen. De afgelopen maanden heeft het Huishoudbeurs team hard gewerkt om een evenement op te zetten dat je met plezier en een gerust hart kunt bezoeken.

Nieuwe herinneringen

Wat ons betreft gaat de Huishoudbeurs in februari 2021 dan ook door. De Huishoudbeurs betekent echte ontmoetingen, samen zijn en nieuwe herinneringen maken. Juist in deze lastige tijden vinden wij dat extra belangrijk! Uiteraard moet dit wel op een veilige manier gebeuren.

We houden de moed erin

Op dit moment zijn er te veel onzekerheden om te kunnen zeggen of het gezelligste evenement van Nederland in februari daadwerkelijk weer kan plaatsvinden. De deuren moeten namelijk ook open mogen. Wij zijn nog steeds hoopvol dat we elkaar snel ontmoeten, tijdens de Huishoudbeurs in RAI Amsterdam. Houd onze nieuwsbrief en social media in de gaten voor het laatste nieuws.

Win tickets voor Huishoudbeurs 2021

Jullie geduld belonen we graag! Ga snel naar onze Facebook of Instagram om kans te maken op twee tickets voor Huishoudbeurs 2021. Deze winactie loopt van 15 oktober 2020 t/m 22 oktober 2020.

Ontvang de leukste info & tips rechtstreeks in je mailbox!