Eventnieuws

Nicole blogt: indeling Huishoudbeurs 2020

donderdag, 29 augustus 2019

“Waar ben je nou het hele jaar mee bezig?” dat is een vraag die ons als Huishoudbeursteam veel gesteld wordt. De Huishoudbeurs is het grootste consumentenevent in de Benelux en viert volgend jaar haar 75ste verjaardag. Ieder jaar streven we naar een nóg betere editie dan het jaar ervoor. Het begint vaak met de plattegrond en de vraag: Wat is de perfecte indeling?

Tijdens de vorige Huishoudbeurs hebben we de indeling helemaal omgegooid. Ook tijdens de komende editie verandert er het een en ander.

Indeling Huishoudbeurs 2020, tipje van de sluier...

Alles wat je wijzigt heeft weer consequenties voor het programma, deelnemers en bezoekers. Om het voor iedereen zo goed mogelijk te doen, zijn we deze zomer behoorlijk gaan puzzelen. We delen in deze blog alvast een tipje van de sluier.

1) Er komt een gloednieuw Fashionevent op de Huishoudbeurs met mooie modemerken, een fashionparade, fashion trends en prachtige aankleding.

2) Het Pasar Colour Festival met de wereldkeukens, Aziatische snuisterijen en optredens verhuist naar de vernieuwde hal 5. Deze hal was in 2019 nog dicht wegens een verbouwing.

3) Shop till you drop, de hal met alle koopjes, komt in hal 10.

4) The Hang out, met alle geweldige optredens en andere shows gaat weer terug naar hal 2. Hier wordt het grote (75e) Huishoudbeurs verjaardagsfeest gevierd.

5) Het mooie lichte Elicium (hal 13) staat helemaal in het teken van Happy & Healthy.

6) In hal 1 komen de mooie merken te staan uit de thema’s Home Sweet Home en Family & Fun.

7) Hal 7 blijft Food & Drinks die wordt aangevuld met een cocktailbar en een kookstudio!

8) En uiteraard zijn er dan nog 3 hallen van de Negenmaandenbeurs die vanaf woensdag 26 februari 2020 ook open gaan.

Met andere woorden en is weer super veel nieuws, lekkere dingen, veel fashion, eten en drinken, maar vooral heel veel gezelligheid. Wil je dit niet missen? Hou dan onze speciale ticketactie in de gaten. Tijdens deze actie krijg je bij een aankoop van een ticket, het tweede ticket helemaal gratis!

Tot snel!

Liefs,

Nicole