Huishoudbeurs 2022
Eventnieuws
woensdag, 17 november 2021

Huishoudbeurs 2022, het aftellen kan beginnen!

Op 30 november 2021 start de ticketverkoop voor Huishoudbeurs 2022, het gezelligste lifestyle-evenement van Nederland! De tijd ga je zeker uit het oog verliezen zodra je over de drempel stapt. Van verrassende activiteiten naar nieuwe smaken proeven en winkelen tussen vele unieke producten.

Wat dacht je van dé lifehacks op het gebied van klussen, groene vingers ontwikkelen en koken als een pro? En het nodige entertainment uiteraard. Spot goede deals en laat je verwonderen door nieuwe gadgets. Eén ding is zeker: dit uitje wil je niet missen, dát beloven we je!

De Huishoudbeurs website is helemaal up to date wat betreft veelgestelde vragen. En de antwoorden! Staat je vraag er niet bij? Stel hem gerust via een bericht op onze social media.

In de nieuwsbrief van deze maand kijken we naar mannen en het huishouden, geven we je een heerlijk recept voor gevuld speculaas en ideeën voor een romantisch weekendje weg. Door onze 5 tips voor een stress-vrij december blijft je hoofd de komende weken rustig zodat je overal met volle teugen van kunt genieten!

Tot volgende maand,
Team Huishoudbeurs

Ontvang de leukste info & tips rechtstreeks in je mailbox!