Eventnieuws
donderdag, 31 januari 2019

Actuele reisinformatie

Met de trein naar de RAI Amsterdam

De RAI Amsterdam is prima te bereiken met de trein en ligt op loopafstand van station Amsterdam RAI. Er rijden langere treinen en de meeste Intercity’s stoppen rond de openings- en sluitingstijden van de beurs extra op station Amsterdam RAI.

Actueel reisadvies

Let op: ProRail voert tijdens de Huishoudbeurs op een aantal trajecten spoorvernieuwingen uit om jouw treinreis te verbeteren. Hieronder geven wij per periode en per richting aan wat voor jou het beste reisadvies zal zijn.

Zaterdag 16 t/m dinsdag 19 februari

Op zaterdag en zondag is er geen treinverkeer mogelijk tussen Groningen – Hoogeveen. NS zet vervangende bussen in, extra reistijd van minimaal 30 minuten. Op maandag en dinsdag is er geen treinverkeer mogelijk tussen Groningen – Assen. Ook hier zet NS vervangende bussen in, extra reistijd van 30 tot 45 minuten.

Zaterdag 23 en zondag 24 februari

Werkzaamheden tussen Schiedam Centrum -Rotterdam Centraal waardoor op dat traject geen treinverkeer maar vervangende NS bussen rijden. Tussen Den Haag Centraal –Schiedam Centrum rijden alleen sprinters. Reisadvies voor doorgaande reizigers Rotterdam Centraal – Amsterdam RAI: reis via Utrecht Centraal of neem de Intercity Direct (toeslag verplicht) naar Amsterdam Centraal en reis vanaf daar verder met de tram of metro. Extra reistijd : 15 tot 30 minuten.

Plan uw reis

Voor het meest actuele reisadvies check je kort van te voren voor je vertrek de reisplanner of de NS app op je telefoon. Meer weten over tram, metro of bus van de Amsterdamse stations naar Amsterdam RAI, bekijk hier alle informatie.

Ben je in bezit van een kruidvatkaartje? Let op,  jouw treinkaartje is niet geldig voor 09.00 uur en tussen 16.00 – 18.30 uur!

 

Ontvang de leukste info & tips rechtstreeks in je mailbox!