Life & Living

Desiree van @budgethome maakt diy's voor de Huishoudbeurs!

donderdag, 25 oktober 2018

Hi! Ik wil me graag even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Desiree de Vreede, 31 jaar oud en opleidingsdocent op de PABO van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik woon samen met Danny en ons zoontje Jeppe in Nijmegen, vlakbij het station en centrum. We wonen in een leuk nieuwbouwhuis waar we in juni 2015 zijn ingetrokken.

Ons nieuwe huis was niet alleen de start van veel woonplezier, maar ook de aanleiding voor mijn Instagramaccount @budgethome. Ons nieuwe interieur, mijn creatieve uitspattingen en mijn liefde voor budgetvondsten hebben ervoor gezorgd dat mijn Instagrampagina overuren draaide. Na de uitbreiding naar Facebook, Pinterest en Tumblr kon een website niet langer uitblijven. Op www.atbudgethome.nl komen mijn socialmediakanalen samen en zorgen de blogartikelen voor nog meer interieurinspiratie.

Mooi hoeft niet altijd duur te zijn

Ons interieur is een mix van retro, stoer en modern. Ik vind het leuk om verschillende stijlen te mixen en zet vooral items in huis waar ik oprecht blij van word. Ik wissel graag af en daarom ben ik altijd op zoek naar toffe items voor kleine prijsjes. Mijn motto is dan ook "mooi hoeft niet altijd duur te zijn". Op mijn socialmediakanalen laat ik dan ook zien dat je met een klein budget ook een ‘pinterestproof’ interieur kunt creëren. Om dit te bereiken ga ik graag naar rommelmarkten, tweedehandswinkels en naar de kringloop. Maar ook Marktplaats is een grote favoriet. Mijn tip is om eens niet op zoek te gaan met een bepaald zoekwoord, maar in je eigen buurt te zoeken bij ‘huis & inrichting’. Wie weet wat voor verborgen schatten je tegenkomt! Op Instagram deel ik iedere week foldertips, zodat mijn volgers weten waar op dat moment de hipste accessoires te koop zijn. Het leuke is dat deze koopjes niet alleen bij de woonwinkels te scoren zijn, maar er worden ook toffe items verkocht bij bouwmarkten, drogisterijen, supermarkten en budgetwinkels.

Tot slot vind ik het ook een aanrader om zelf eens creatief aan de slag te gaan. Ik ben niet extreem handig, maar een slinger of plantenhanger maken kan iedereen! Bovendien is het ook nog eens heerlijk ontspannend om met je handen bezig te zijn. Even je hoofd leeg maken.

DIY's voor de Huishoudbeurs

Ik zal de komende maanden af en toe langskomen op de Instagrampagina van de Huishoudbeurs. Ik deel dan een makkelijke DIY voor in huis, hippe woonaccessoires of een tip om je woon-/slaapkamer met weinig middelen te kunnen restylen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Zie ik jullie op de Huishoudbeurs? Tot dan!