Life & Living

Wat heeft actrice Carolien Spoor allemaal in haar handtas?

zondag, 23 oktober 2016

Wist je dat een handtas meer over je zegt dan je zelf denkt? We vroegen actrice Carolien Spoor naar de inhoud van haar handtas. Naast dat ze ons een kijkje in haar handtas geeft heeft ze ook nog eens een ontzettend handige tip…!

1. Hoeveel verschillende handtassen heb je?

Wow, een hele kast vol! Maar sinds een paar jaar spaar ik liever voor één hele mooie tas per jaar.

2. Welke is jouw favoriet?

Op dit moment deze blauwe snakeprint van Paul's Boutique. Dit is nu het tweede seizoen dat ik dit model koop in een andere print, omdat hij een super praktisch formaat heeft en er ook nog eens prachtig uitziet!

3. Waar let je op bij het kopen van een nieuwe tas?

Hij moet functioneel zijn (liefst met een 'crossbody' hengsel erbij), niet al te zwaar en toch fashionable eruit zien :) O ja, en mijn Iphone 6plus met crazy case eromheen moet erin passen!

4. Welke inhoud zit er standaard in je handtas?

Mijn portemonnee (die standaard veel te zwaar is), handcrème, lipbalm, mini parfum, fietssleutel, huissleutels en telefoon (met dus een gek en vaak onhandig hoesje eromheen).

5. Welke essentials zitten er in jouw perfecte handtas?

Een vakje voor je sleutels, het liefst twee verschillende vakken. Mijn favoriete 'interieur' van een tas is op dit moment mijn Pochette Metis van Louis Vuitton.

6. Wat gebruik je het minst of misschien wel nooit van wat er nu in je tas zit?

Mijn handcrème! Maar als ik hem vergeet, zul je net zien dat ik hem die dag wilde gebruiken...:)

7. Wat is jouw tip voor het wisselen van handtas (zonder dat je spullen vergeet)?

Zorg voor een steady inhoud en laat alle onnozele items achterwege. Zo heb je een solide basis aan items die je makkelijk en snel kan overhevelen. Ik heb ook een tijdje een 'Bag in a Bag' gebruikt: een multifunctioneel tasje met allemaal vakjes, waardoor je alleen dit hoeft te wisselen van handtas!