Zo kun je een witte broek dragen zonder dat 'ie doorschijnt

Zo kun je een witte broek dragen zonder dat 'ie doorschijnt

 

Is een witte broek onderdeel van jouw favoriete zomerse garderobe? Logisch, wit combineert goed met alle kleuren en ziet er lekker fris uit. Het nadeel van een witte broek is vaak wel dat 'ie zo doorschijnt.

Gelukkig zijn er genoeg oplossingen waarmee je het doorschijnen kunt voorkomen.

Kleur van het Ondergoed

Een logische gedachte is dat je een witte onderbroek moet dragen onder een witte broek. Toch is dat juist iets wat je niét moet doen. Wit schijnt door terwijl bijvoorbeeld een grijze of rode onderbroek dat niet doet. Durf je rood of grijs toch niet aan? Ook huidskleurig ondergoed werkt goed.

Model ondergoed

En niet alleen de kleur is van belang bij het dragen van een witte broek, ook het model van je onderbroek speelt een belangrijke rol. Heb jij volle billen dan kun je het beste kiezen voor een hipster of boxer. Zijn je billen wat platter kies dan voor een string. Kies in ieder geval niet voor een slip. De randjes van je slip zie je vaak door je broek heen.

De juiste maat

Voor zowel je ondergoed als je broek geldt: kies een maat die bij je past. Zit je broek of onderbroek te strak dan tekent dit al snel. Ga liever voor iets wijder dan te strak.

Ook interessant:

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app