Hulp van Michiel de Zeeuw

Hulp van Michiel de Zeeuw

 

Voor iedereen die bezig is met zijn huis is het fijn om af en toe wat hulp te krijgen. De een wat meer dan de ander want Nederlanders zijn over het algemeen goed in interieurzaken.
Wanneer je namelijk dagelijks leeft en woont in je eigen omgeving is het niet altijd makkelijk de zogeheten helicopterview te creëren.

Gelukkig is er op interieur gebied veel hulp en advies te vinden om je huis weer helemaal van een nieuwe look en indeling te voorzien. Vaak is oktober vaak de maand dat we weer volop aan de slag gaan met ons huis. De een na de andere beurs komt voorbij en online en in de woonbladen staat het vol met nieuwe collecties, ideeën en projecten.

Maar juist in deze beginperiode van het nieuwe jaar, met al dat frisse licht, kan je goed zien wat anders moet. Het huis is meestal lekker opgeruimd en alle kerstspullen staan weer veilig op zolder.
Die “nieuwe ruimte” kan heel inspirerend zijn. Daarom vonden de Huishoudbeurs en ik het belangrijk juist in deze tijd inspiratie te bieden en hebben we in 2017 het Woonatelier bedacht.
Een ruime stand vol wooninspiratie die iedere bezoeker goed op weg kon helpen met zijn huis.

Dit jaar doen we het weer en geven gratis woonadvies weg waarbij diverse stylisten en ontwerpers klaar staan om je te helpen. Bijna alle disciplines om je huis en zijn inrichting een andere of nieuwe look te geven, zijn aanwezig. Verf, raamdeco, behang, maatwerkkasten, verlichting en vloeren passeren allemaal de revue.

Ook mijn collega’s en ik zijn aanwezig op het Woonatelier powerd by Decorette en voorzien we je graag van advies en nieuwe ideeën. Wanneer je foto’s en een plattegrond van je huis of desbetreffende ruimte meeneemt, kunnen we al snel zien waar we iets nieuws of anders kunnen bedenken. Elke dag van de beurs zijn we aanwezig.
Ikzelf ben er van zaterdag tot vrijdag van 14:00 tot 16:00 (maandag van 13:00 tot 15:00) en heb je kans om mij te spreken.
Vorige jaar heb ik de meest uiteenlopende vragen voorbij zien komen maar elke keer blijft het een feest een goede oplossing te vinden voor iemand zijn thuis.
We hebben maar even de tijd maar in die tijd kan er al veel gebeuren. Hoe meer info je meeneemt, hoe beter het resultaat kan worden.

Nieuwsgierig? Meld je aan via de website en wie weet zien we elkaar eind februari. 

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app