Wilt u uw woning gezond ventileren en geld besparen?

Wilt u uw woning gezond ventileren en geld besparen?

  • 24 januari 2017
  • Technisch bureau van Slooten
  • Advertorial

Schone en frisse lucht in uw woning is erg belangrijk. Een woning die niet goed geventileerd is kan o.a. allergische reacties, ademhalingsproblemen en irritatie van slijmvliezen veroorzaken. Met een Mechanische Ventilatiesysteem bent u altijd zeker van schone en gezonde lucht in huis. Een goed werkende Mechanische Ventilatiesysteem is dus essentieel voor uw gezondheid.

Met de vernieuwde technieken werkt een Mechanische Ventilatiebox bovendien ook fluisterstil, is zeer energiezuinig én kostenbesparend. Dat kan u een forse besparing opleveren van ruim € 65,- per jaar op uw energierekening! Net zo belangrijk is het reinigen en goed onderhouden van het Mechanische Ventilatiesysteem. Door het ventilatiesysteem goed te laten reinigen en onderhouden voorkomt u vervelende problemen zoals schimmelvorming, huismijt en nare luchtjes in huis. Bovendien werkt uw ventilatiesysteem dan beter, heeft u geen capaciteitsverlies en gaat deze langer mee.

Wilt u ook gezond ventileren en geld besparen?
Bezoek de stand van Technisch Bureau van Slooten tijdens de huishoudbeurs, ontdek welke ventilatie u in huis heeft en ontvang praktische tips over hoe je het goed gebruikt en onderhoudt.

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app