Wie mag er niet ontbreken op de Huishoudbeurs?

Wie mag er niet ontbreken op de Huishoudbeurs?

 

Het zit er weer op en wat hebben we genoten van de afgelopen Huishoudbeurs. We blikken samen met jullie nog even terug maar zijn ook heel benieuwd welke merken of winkelketens jullie tijdens de volgende editie hopen te zien. Het thema voor volgend jaar mag ik ook verklappen en vroege vogels opgelet, want het goedkoopste ticket voor Huishoudeurs 2020 kun je nu voor slechts €10,- kopen.

BN'ers

Wij kijken terug op een gezellige en succesvolle Huishoudbeurs 2019. Het succes van 2019 hebben we mede te danken aan de vele bekende Nederlandser die zich hebben verbonden met het leukste event van Nederland. Van Annemarie van Gaal, Rico Verhoeven, Pip Pellens, Wendy van Dijk, Thomas Berge, Addy van den Krommenacker, Bobbi Eden, Michiel de Zeeuw, Marly van de Velden, Carolien Karthaus-Spoor, Egbert jan Weeber, Xander de Buisonjé, Charly Luske, Heleen van Royen tot aan de verleiders van Temptation Island. Elke dag was er een BN'er te ontmoeten op de Huishoudbeurs.

Welke winkelketen zou je het liefst willen zien op de Huishoudbeurs?

Nu zit het er weer op en is het tijd voor bezinning, evaluatie, brainstormen en vooral goed luisteren naar wat jullie ervan vonden. We hebben veel complimenten gehad over de diversiteit van de programmering, vele innovaties, het thema Liefde & Lust en de uitstraling van de beurs. De rode entrees en zwart witte Hangout knalden er echt uit. Echter op social media las ik ook wat kritische punten. Super dank daarvoor, want dat helpt ons om het volgend jaar nog beter te doen.

Een puntje van kritiek was het gevoel dat heerste dat de beurs wat kleiner leek. De beurs was dit jaar niet echt kleiner, maar door de nieuwe indeling begrijp ik dat het zo wel voelde. Volgend jaar gaan we de indeling weer iets anders doen, waardoor de route iets logischer wordt zodat je niets kan missen.

Het tweede punt van kritiek was dat er dit jaar minder winkelketens op de beurs aanwezig waren. Wat dat betreft is de Huishoudbeurs een afspiegeling van wat je ook in winkelcentra ziet. Ook daar verdwijnen winkelketens uit het straatbeeld. Maar het is goed dat jullie het aangeven dat jullie het belangrijk vinden dat deze ketens wel op de beursvloer terug moeten komen, dan gaan wij daar extra hard ons best voor doen. Mijn vraag aan jullie is dan: Welke winkelketen zou je het liefst willen zien op de Huishoudbeurs en waarom?  Hoe meer jullie aangeven welke winkelketens er echt niet gemist kunnen worden op de Huishoudbeurs en vooral waarom niet, des te meer overtuigingskracht we hebben om ze daadwerkelijk te laten komen. Ik hoop dat je met ons mee wil denken, de beste inzending krijgt volgend jaar twee tickets Huishoudbeurs!

Goedkoopste ticket Huishoudbeurs!

Oh ja, misschien had je het al meegekregen, het thema voor volgend jaar is al bekend: Wanderlust! Wanderlust gaat over het verlangen naar reizen, ontdekken en het ontsnappen aan de werkelijkheid. Of dit nu op een tropische bestemming is aan de andere kant van de wereld, of juist heel dichtbij huis. Tijdens Huishoudbeurs 2020 prikkelen we de zintuigen op alle mogelijke manieren. Wij gaan volop aan de slag met dit thema en ik kan niet wachten om jullie volgend jaar weer te ontmoeten! Ben jij er volgend jaar sowieso bij, vergeet dan niet nu al je early bird tickets te kopen. Voor slechts €10,- heb jij je ticket in the pocket. Wees er snel bij want een betere deal komt er niet meer!

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app