Webshop Till You Drop

Webshop Till You Drop

 

Yes! Net als vorig jaar is Webshop Till You Drop (WTYD) weer met een eigen Plaza aanwezig in hal 7 van de Huishoudbeurs.

Webshop Till You Drop?
Webshop Till You Drop biedt webshops de kans om hun website en producten te promoten. Een leuke verzameling van webshops op één Plaza. Voor de bezoekers een mooie kans om de producten van de webshops te zien die je niet in elke winkel en beurs tegenkomt. Natuurlijk kan je er ook direct (web)shoppen.

Welke producten zijn er te koop?
Op WTYD staan webshops in o.a. de volgende categorieën: accessoires, beauty, fashion, feel good, food & drinks, kids en living. Iedere dag is het aanbod webshop wisselend, bekijk hier welke webshops er meedoen en op welke dag zij aanwezig zijn. Een groot deel van de producten zijn ook zelf ontwikkeld en designed door de webshopeigenaren.

Waar? In Hal 7!
Het WTYD Plaza staat in één van de achterste hallen, namelijk in Hal 7! Een bezoekje aan WTYD Plaza is zeker de moeite waard, dus mis het niet. De trotse eigenaren van de diverse webshops ontvangen jullie daar graag. Win een prijzenpakket t.w.v. € 250,- Kom voor 13.00 uur naar het Webshop Till You Drop Plaza en maak die dag kans op een goed gevuld prijzenpakket ter waarde van € 250,-. Dit pakket zit vol met mooie en unieke producten van de deelnemende webshops.

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app