Wat is jouw wens voor 2015?

Wat is jouw wens voor 2015?

 

De afgelopen weken heb ik me weer heerlijk volgegeten en gedronken. Ik was van plan om tijdens de kerstvakantie nog wat rondjes rond de Sloterplas (vanaf mijn huis 8 km) te rennen, maar in plaats daarvan werden het nog wat rondjes bubbels :). Ik heb er wel van genoten en dat is toch wel het allerbelangrijkste. Mijn vader werd een week voor kerst opgenomen in het ziekenhuis en dan realiseer je dat het ook ineens heel anders kan zijn. Wat altijd zo vanzelfsprekend lijkt, is ineens geen zekerheid meer. Gelukkig was hij een dag voor kerst weer thuis en maakt hij het prima.

Voor onze jaarlijkse kerstborrel van Amsterdam RAI had ik het Huishoudbeurs en Negenmaandenbeursteam bij elkaar geroepen voor een afsluitend woordje. Daarbij heb ik iedereen een wish list gegeven. Op deze lijst konden ze hun wensen voor het aankomend jaar opschrijven. Soms moet je jezelf gewoon dwingen om ergens tijd voor te maken, om je wensen te vervullen. Voor je het weet, is het jaar weer voorbij en leek het jaar wel erg veel op het jaar ervoor. Ze konden allerlei vakjes invullen zoals “Mijn wens is…”, “Ik wens minder……” tot aan “Ik schrijf een brief naar….”

Aansluitend op dit thema werden we tijdens de kerstborrel getrakteerd op een stukje theater “Trekhaak gezocht” van Tjerk Ridder. Dit ging over een man met een wens die hij in vervulling heeft laten gaan door te liften van Utrecht naar Istanbul met een caravan maar zonder auto. Onder het motto ‘je hebt anderen nodig om verder te komen’. Als dank vroeg hij de liftgevers naar hun dromen en hielp ze met een stappenplan om deze te kunnen realiseren. Een zeer indrukwekkend verhaal waar ikzelf ook geïnspireerd door werd. Wat is eigenlijk mijn droom? Wat wil ik realiseren en hoe ga ik dat doen? Wat ik altijd iedereen als advies geef, is als je iets wenst, dat je het vooral moet uitspreken. Vaak wordt er dan iets in gang gezet en komen de mogelijkheden ineens op je pad.

Dus bij deze: ik wens de allerleukste Huishoudbeurs ooit! Een spectaculaire opening met mijn ouders in het publiek, op de foto met Roy Donders bij de Flügel-stand, zwemmen in een geldbad van Women Inc, het record voor het Guinness Book of Records behalen met de grootste kledinginzamelactie ooit op 27 februari, genieten en veel lachen met vriendinnen. Ik ga mijn uiterste best doen om dat voor elkaar te krijgen. Wat is jullie wens? ​​​

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app