Het is bijna zover, je kunt weer tickets kopen voor de Huishoudbeurs!

Het is bijna zover, je kunt weer tickets kopen voor de Huishoudbeurs!

 

Nog een ruime week en dan is het weer zover, je kunt weer tickets kopen voor de Huishoudbeurs. En traditioneel luiden we de ticketverkoop in met een fijne actie.

Bestel je vanaf 16 november een ticket dan krijg je van ons elk 2e ticket cadeau! Super leuk om je vaste uitje met je moeder, vriendin, dochter, buurvrouw of partner alvast in huis te hebben of aan iemand cadeau te doen tijdens de feestdagen.

Toegang tot meerdere events

1 + 1 is overigens een understatement. Want met 1 ticket kan je naar meerdere events die tegelijkertijd in de RAI plaatsvinden. Wist je dat je met het ticket van de Huishoudbeurs ook toegang hebt tot de volgende events:

Negenmaandenbeurs (vanaf 26 februari)

Hier vind je alles, maar dan ook echt alles voor als je een kindje verwacht of (kersverse) (groot)ouder bent/wordt.

Pasar Colour festival

Laat je onderdompelen in oosterse sferen, struin langs leuke kraampjes, geniet van optredens van Trafassi tot aan Balinese Pencak en vergeet niet te smullen van al dat lekkere eten van de meest bijzondere keukens.

Ticketactie

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de Huishoudbeurs zelf. Met o.a. kleding shoppen bij Ter Stal, een gokje wagen bij Holland Casino, snoepen bij Milka chocolade, frietjes eten bij Remia, kennismaken met Vattenfall, drankjes drinken bij Disaronno, Liquor 43, Boswandeling en 24ICE!

Dus ja, als je in de komende weken 1 ticket koopt, krijg je er 1 gratis bij. Maar eigenlijk krijgt je naast je gratis ticket ook nog eens gratis 4 events erbij. Ik kan niet wachten om jullie in februari te ontmoeten en natuurlijk houd ik je de komende weken op de hoogte over alles wat je op de Huishoudbeurs kunt doen en verwachten. 

Liefs,

Nicole

Lees ook:

- Huishoudbeursfans laat je horen!

- Dit zijn de shoppers van Huishoudbeurs 2020

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app