Terugblik Huishoudbeurs 2019: wat een feest!

Terugblik Huishoudbeurs 2019: wat een feest!

 

Van 16 tot en met 24 februari vierden wij samen met jullie de 74e editie van de Huishoudbeurs! En wat was het leuk! We blikken graag samen nog even terug op alle hoogtepunten.

Artiesten en BN’ers

Niemand minder dan Rico Verhoeven en Wendy van Dijk openden dit jaar de Huishoudbeurs. Na de officiële opening gaf Rico een gave workout en ook bij Wendy’s Disq Club kon je lekker aan je conditie werken. En over conditie gesproken. Bij Carlos Lens leerde je alle ins en outs voor een paar strakke billen. Ben jij meer een creatief dan een sportief type? Dan kon je terecht bij Bobbie Eden die in het Books & Coffee paviljoen handige haaktips gaf. Books & Coffee is sowieso een heerlijke plek waar je altijd wel een leuk boek kon scoren.

Op de mainstage waren er weer vele optredens van bekende Nederlands artiesten. Elke dag was het swingen en meezingen geblazen met o.a. Xander de Buisonjé, Monique Smit, Charly Luske, John West, Samantha Steenwijk en Sharon Doorson. Bovendien zorgde de Blizzert band elke dag voor een feestelijke muzikale afsluiting.

opening Huishoudbeurs

Fashion

Op de catwalk werden de mooiste outfits geshowed, van o.a. Addy van den Krommenacker. En wilde je zelf wel eens op de catwalk staan, dan kon je een catwalk-workshop volgen bij Marianne Verkerk. De Fashion Vintage Sale van Carolien Karthaus-Spoor was ook dit jaar weer een groot succes. Niet alleen kon je daar gave items scoren van Carolien herself, Fockeline Ouwekerk, Marly van der Velden en Sarah Chronis, zelfs voor de kids waren er leuke outfitjes. Op de Ibizamarkt waande je je helemaal op Ibiza en scoorde je de leukste bohemian kleding en hebbedingetjes!

HHB2020 - Huishoudbeurs modeshow

HHB2020- beauty Huishoudbeurs

Food & Fun

Bij Food & Drinks was het de hele dag door lekker  smikkelen en smullen. Overal kon je heerlijke hapjes en drankjes proeven en nieuwe smaken uitproberen. Ook kun je er leuke workshops volgen bijvoorbeeld bij Dunkin Donuts. Het Pasar Colours Festival was dit jaar weer vaste prik. Met heerlijke gerechten uit de Indonesische keuken en verschillende optredens van o.a. Thomas Berge, Trafassi en Justine Palmelay was het hier goed toeven.

Ben jij trouwens in het wijntheater geweest? Met leuke quizzen (over wijn natuurlijk), gezellige muziek en de lekkerste wijnen was het hier ook beregezellig. En kreeg je zin in een hapje? Bij de verschillende foodtruckjes rondom het wijntheater was allerlei lekkers te verkrijgen.

HHB2020 - food drinks huishoudbeurs

Liefde en Lust

Dit jaar was het thema van de Huishoudbeurs Liefde en Lust. Op het Plein der Lusten vond je dan ook vele romantische en erotische 'hoogtepunten'. Zo kon je diverse sexspeeltjes van Christine le Duc ontdekken, leerde je erotisch dichten, en kon je je prangende (erotische) vragen stellen aan de sexpert. Heb jij trouwens de VR-experience gedaan met Mr. Grey in de hoofdrol? Oehlalala!

En er was meer…

Natuurlijk was er nog veel meer leuks te beleven. Zo was er het woonatelier waar je kon aanschuiven bij stylistes van Decorette, Michiel de Zeeuw en Desiree van Budget@home voor interieuradvies. Kon je je huisraad goed aanvullen met meubels, huishoudelijke apparaten en heel veel andere snuisterijtjes. Waren er volop spelletjes waar je van alles kon winnen (heb jij ook meegdaan met de Bingo van Holland Casino?), vond je op het huisdierenplein alles voor je huisdier. En in de DIY-experience waren ook dit jaar weer geweldige workshops. Van haren vlechten tot je het maken van je eigen eco-systeem.

Wilde je weten of een e-bike echt iets voor jou is? Op het fietsparcour kon je alvast een lekker rondje fietsen met je portentiele nieuwe e-bike. Er was financieel advies van Annemarie van Gaal, een boekpresentatie van Daphne Deckers en bij Heleen van Royen kon je terecht voor advies over een sexdagboek. En dan vergeten we bijna nog al het beauty-advies, de massages,  de workshops en adviezen in de Happy en Healthy Vila en nog veel en veel meer. 

HHB2020 -Huishoudbeurs yoga

Wij kijken met plezier terug en vonden het fijn dat je erbij was. Kom jij volgend jaar ook weer naar de Huishoudbeurs? Vanaf 1 maart koop je je early bird ticket voor slechts €10,-!

Ook leuk:

- Bekijk hier hoe gezellig het was op Huishoudbeurs 2019 !

- Bekijk hier alle foto's van de Huishoudbeurs

- Schrijf je in op de maandelijkse nieuwsbrief

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app