Summer bodies are made in Winter!

Summer bodies are made in Winter!

  • 05 augustus 2015
  • Column Nicole Babay, beursmanager Huishoudbeurs
  • Column Health

Dat had ik eerder moeten bedenken. Een keertje bootcampen met Carlos Lens zet nu niet veel zoden meer aan de dijk voor mijn lijf in bikini in Italië. Maar het was wel een leuke, leerzame en vooral slopende middag. Wat kan die man je afbeulen!

Heb je wel eens van bokito’s gehoord? Ik kan je verzekeren, eenmaal gedaan is nooit meer vergeten. Je zet je armen rechts (of links) voor je neer en je brengt in een beweging zijwaarts je benen weer rechts (of links) van je armen. En dat 20 keer. Na afloop kregen we tips & trics voor een prachtig strak lijf. Een glas wijn werk je weg met 800x bokito’s. Die moet je dus vooral laten staan. Maar je wilt toch ook genieten van je wijntje in het zonnetje? Dan maar een iets minder strak lijf.

Wat vooral belangrijk is, is de bewustwording van alles. Wat je eet en wat er in zit. Het liefst 5 a 6 eetmomenten op een dag waarvan 2 koolhydraat momenten. Let op! Een glas jus is ook een koolhydraat moment. Alles valt of staat bij gezonde voeding, veel beweging en rust. Ah rust, dat gaat me lukken op vakantie! Ik hoop jullie ook. Geniet er nog van! Na de vakantie gaan we verder met het nieuwe segment voor de Huishoudbeurs: Happy & Healthy. Misschien is het een idee om Carlos Lens op de Huishoudbeurs een lesje bokito’s te laten geven :-)

 

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app