Styling tip: veelzijdige tafels

Styling tip: veelzijdige tafels

  • 01 februari 2017
  • binnenhuisarchitect Michiel de Zeeuw
  • Column Interieur Michiel de Zeeuw

Tafels heb je nodig om aan te eten, borrelen, werken, knutselen, relaxen, noem maar op! Leuk is het om in huis te variëren met verschillende soorten tafels. Gebruik hoge en lage tafels door elkaar voor een speels effect.

Uitschuiftafels

Een grote tafel is ideaal om met z’n allen lekker aan te tafelen. Maar als je woonkamer of keuken niet zo groot is, is dat niet zo praktisch en staat zo’n tafel snel in de weg. Ideaal zijn dan de uitschuiftafels! Hiermee heb je voor elke gelegenheid een passende tafel, van klein naar groot en weer terug in een handomdraai.

Op de bovenstaande foto zie je de prachtige witte Velasco tafel met bovenblad in kleur pampas grey (Henders & Hazel). Deze tafel is eenvoudig te verlengen.

Bartafels

Wat is er nou gezelliger dan samen eten? Samen eten aan een bartafel! Zo heb je toch een beetje het idee dat je uit eten gaat. Ook zijn er uitschuifbare bartafels te krijgen. Praktisch en gezellig!

Michiel de Zeeuw Vision bartafel

Deze stoere Vision bartafel (XOOON) heeft een bijzonder boomschors effect op de rand van de tafel. De barstoelen Scout zien er niet alleen leuk uit, je kunt ze ook nog eens 180 graden draaien voor een eenvoudige op- en afstap.

Bijzettafels

Bijzettafeltjes zijn allereerst reuze praktisch; handig om een glas drinken binnen handbereik te hebben en ideaal om een mooie plant op te zetten. Dankzij de vele originele ontwerpen, vormt het bijzettafeltje ook nog een leuk detail in het interieur. Een saaie hoek wordt al een stuk gezelliger door er een aantal verschillende bijzettafeltjes neer te zetten. Nog leuker wordt het door op één of meerdere tafeltjes wat accessoires te plaatsen.

Michiel de Zeeuw bijzettafel

Bij COCO maison vind je veel leuke bijzettafeltjes in verschillende stijlen. Hout, metaal, draadstaal; voor elk interieur hebben ze wel iets passends.

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app